No, keďže môj kamoš sa snaží zbaliť jednu nedostupnú babu, tak skúša všelijaké spôsoby a jedným z nich je, že napísal pre ňu -podľa mňa- peknú báseň. A rozhodol sa, že ju napíše na papier a vyvesí na jednu stenu, aby to videla ona a aj všetci ľudia, aby v
Hmmm napríklad môj bývalý mi skladal básne a dával mi ich priamo , nie cez verejné vyvesenie alebo čo toto je podľa mňa blbé...akurát trápne sa bude cítiť ...ale ktovie, možno sa jej to bude páčiť každopádne ak sa jej nepáčil doteraz, nebude ani po tomto ani keby jej modré z neba zniesol !
ona nebýva v meste a on tiež nie, myslím si, že už po tom sprejovaní neviem či sa mu to verejne oplatí povedať, skôr, že osobne jej, lenže aby to ona nevykecala a oni sa normálne osobne poznajú, aj keď on o ňu nikdy nejavil záujem, tak nemôže vedieť či by ho odmietla ešte jej môže zložiť song na gitare
Ale môžem mu povedať, že nech jej to hodí do schránky, lenže čo keď si to neprečíta? čo keď to mama alebo otec vytiahnu a nedajú jej to ? keď sa mám priznať, ja by som mal tiež problémy jej to povedať, lebo keby ma odmietne, tak to v tejto spoločnosti by bol trapas
Kedysi chalan napísal babe pesničku, potom ju zahral pred všetkými, kedysi jej niečo nakreslil, alebo niektorí teraz ešte nakreslia pekný obrázok niekde na stenu. Je ľahšie jej to napísať v sms a podľa mňa aj menej bolestné
@libertyn boze chalan vzchop sa ked jej nevies povedat ,ze sa ti paci tak jak s nou chces spat??? keby boli vsetci muzi teda pardon v tvojom pripade chlapci taki tak ludstvo vymrie...
no a jak som spomínal, už keď hento nasprejoval a teraz by sa jej a všetkým priznal, tak si myslíš že sa mu to oplatí? ako keby ja neviem, jej to povie nejako sám ale ako môžeš človeku veriť, že to nepovie?
@libertyn mozes mi vysvetlit na kereho hroma si posprejoval zastavku???
ved jej do oci povedz co k nej citis mas 50% sancu ze to vyjde a ked nevyjde tak zivot ide dalej... fejsbuk a pokec vas fajne dojebal ta dnesna mladez vobec nevie ist za tym co chce...
nepis v mojej osobe, co ked to moze nekedy citat ja neviem, to bolo take rychle, ze som nerozmyslal a napisal a bol som stastny a uz som mal problemy s policajtmi kvoli graffitom-aj ked toto neni graffit ani nic, ale, sak ja jej to poviem, ale chcem len z oci do oci, a co ju mam podplatit?
@libertyn no tak prepac ze si to tam hore uviedol ja si myslim ze,neviem ci teda ty alebo kamarat, ale myslim ze osobne zblizenie alebo teda vzajomne sympatie budu urcite lepsie ako basnicka a ked uz basnicka tak prosim, hlavne nie z googla ^^
@natacka nie je z vlastnej hlavy ale tak ja som nenapisal, ze ho uz odmietla tak ja neviem, len som pisal, ze ked jej to povie, tak ci ho nebonzne ze sprejoval
@libertyn ved okej, ja som tiez nic take nanapisala, bavime sa len o nedostupnosti,ale kaslite na to, myslim ze napad z basnickou za vela nestoji, skuste nieco inaksie
@natacka teraz jej kreslim portret z jej fotky a rozmyslam ci by som to nevedel aj nasprejovat ale to je nieco ine, ovela tazsie to tiez asi neni dobry napad co?
@wordsarejustdropsofrain Už zasprejoval vraj A nech sa zabaví, chuj drbnutý, bodaj ho policajti čapli... Vyznať lásku tak že posprejuje zastávku, ach, normálne vlhnem... (ach)
@wordsarejustdropsofrain hej prejav demencie... Ešte berem že jej napíše báseň, to je celkom zaujímavý nápad, ale nech jej ju pošle, prednesie, napíše do mejlu, do správy, a nie vešať na zastávky...
žiadny pesudonym - ak jej chceš vážne venovať báseň, tak to urob osobne (ak nemôžeš / nechceš / hanbíš sa - tak podpísaný list / email / sms) - vážne si myslíš, že papier vydrží na stene tak dlho, aby si ho vôbec všimla?
a na záver - medzi zamilovaním - očarením a milovaním je veľký rozdiel - on o ňu nikdy nejavil záujem WTF???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
prečo radšej nejde rovno za ňou hm? ja osobne mám pocit že by to bolo efektívnejšie
Ved hned napis ze to ty chces. A podla mna v dnesnej dobe baby nechcu romantikov..Skazena je to doba...cest vynikam...
Ale môžem mu povedať, že nech jej to hodí do schránky, lenže čo keď si to neprečíta? čo keď to mama alebo otec vytiahnu a nedajú jej to ? keď sa mám priznať, ja by som mal tiež problémy jej to povedať, lebo keby ma odmietne, tak to v tejto spoločnosti by bol trapas
chlapec je očividne dosť piči zo života
ved jej do oci povedz co k nej citis mas 50% sancu ze to vyjde a ked nevyjde tak zivot ide dalej... fejsbuk a pokec vas fajne dojebal ta dnesna mladez vobec nevie ist za tym co chce...
A už som aj báseň dostala... Mocne ma to potešilo
a na záver - medzi zamilovaním - očarením a milovaním je veľký rozdiel - on o ňu nikdy nejavil záujem WTF???
Kabelky z Levíc?
To je nejaký vychýrený pojem, ako porcelán z Modry?