3. svetová: na vaše mesto alebo dedinu smeruje zničujúci nálet. Začne evakuácia. Zo sebou si každý smie vziať veci len do jedného obyčajného batohu. Čo si vezmete?
maximálna nepraktickosť brať za takých podmienok na prvom mieste elektroniku
jedlo, obväzy (radšej), niečo na oblečenie, aby som nezmrzla, pero a papier lebo nezaberú veľa miesta a budem môcť písať pamäti a... definuj veľkosť obyčajného batoha
a nejaký vreckový nôž
resp. boli by sme evakuovaní do utečeneckého tábora alebo niekam do lesa? lebo ja beriem do úvahy tú druhú možnosť, v tej prvej by som rátala miesto noža s nejakými cennosťami a podobne
Presne, elektronické zariadenia ako notebooky Vám sú naprd. Hlavne v prípade výbuchu atómovky. Dôležitejšie je jedlo, voda a nejaké nástroje ako vreckový nožík. V prípade, že som v meste by sa zišlo navštíviť nejaký ten obchod zo zbraňami.
@mielikki vidis na obvazy som zabudol...tak potom + lekarnicku - ja si pod "obycajnym" batohom predstavujem nieco velke ako skolska taska. plus minus nieco do objemu
a aj taka elektronika sa zide napr. keby nas evakuovali do toho lesa, intenzivny kontakt so svetom by nebol na skodu ....len baterie by boli problem
jedlo, oblečenie, nožík,zapalky (všetky a aj zapalovače ak doma vôbec nejake mame deka, stan, a peniaze (pretože i po takej hroznej katastrofe budú potrebné, nik vám nedá nič zadarmo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jedlo, obväzy (radšej), niečo na oblečenie, aby som nezmrzla, pero a papier lebo nezaberú veľa miesta a budem môcť písať pamäti a... definuj veľkosť obyčajného batoha
a nejaký vreckový nôž
resp. boli by sme evakuovaní do utečeneckého tábora alebo niekam do lesa? lebo ja beriem do úvahy tú druhú možnosť, v tej prvej by som rátala miesto noža s nejakými cennosťami a podobne
a aj taka elektronika sa zide napr. keby nas evakuovali do toho lesa, intenzivny kontakt so svetom by nebol na skodu ....len baterie by boli problem
potom mobil aj s nabíjačkou.
peniaze, všetky čo mám.
foťák.
lieky....
nejaké oblečenie a môj vankúšik, ktorý mám od narodenia a sprevádza ma celým životom
asi dáke pochutiny, nôž, peniaze, cennosti... a čo by bolo po ruke
analógový foťák s filmom (i keby už nebola nádej, že si ho vyvolám, vždy lepšie, než brať laptop )
konzervy, kompóty