Ahojte,
hoci som nikdy nebol začiatočným aktérom akejkoľvek politickej, ľudsko-právnej či náboženskej diskusie, teraz som natrafil na skvelú informáciu z Tupiek.sk a zaujíma ma, aký máte ppstoj k vyjadreniu toho pána z BBC, ktoré je na konci článku...
uhm..
tazko sa k tomu vyjadrim, co si o tom mysli, akurat poviem, ze to az take smiesne neni, videl som to na 9gagu minuly tyzden, zvuk som ani nezapinal, pride mi to trosku primitivne, ale tak kazdy ma iny humor
@piter09 Tak tuposti sú zase populárne. Len som myslel jeho vyjadrenie vo svetle zosmiešňovania niečoho, čo si myslím, že (nielen na túto dobu ale zvlášť teraz najviac) môže byť dôvodom ďalšej zbytočnej tragédie.
@piter09 Tak teroristický útok (pri tej veste) a obeta za islam je vykúpenie pre toho dotyčného, robí to pre Alaha. Každopádne, je to nevhodné a myslím si, že zrovna UK by malo držať hubu, ešte aj Sherlocka posrali. Dobrú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Takýto život žien v Islamskom štáte ste ešte nevideli: VIDEO šou, ktorou BBC poburuje svet!
Páči sa:
» www.topky.sk/cl/11/1600079/T...
tazko sa k tomu vyjadrim, co si o tom mysli, akurat poviem, ze to az take smiesne neni, videl som to na 9gagu minuly tyzden, zvuk som ani nezapinal, pride mi to trosku primitivne, ale tak kazdy ma iny humor