Napadá mi jedine Hrdza. Tu som počúvala uz dávno predtým, nez naspievali pieseň k filmu Sviňa. A Imany a Lindsey Stirling neviem, či sa nejak viac preslavili za posledné obdobie. Isto toho bude viac, ale vobec nemam prehlad v tom, čo je/bolo popularne a čo nie. Teda okrem toho radioveho popu, ktorý som nepočúvala nikdy.
A teda (okrem starého dobreho rocku a klasiky) a par vynimiek nemám velmi pocit, ze by som počúvala hudbu, ktorú pocuva každý druhy v okoli Skor nikdy nikto z toho nic nepozna, ak začnem menovať...
Ja osobne netuším kto čo počúva a rádio som naposledy počul ani nepamätám, no i napriek tomu mám rád mainstream, ale nielen ten svetový, čo sa valí z každého rohu, ale aj taký mainstream, čo je známy napríklad len v tej danej krajine, takže možno by sa to dalo nazvať taký lokálny mainstream
Fúha Napadá mi jedineMotionless In White... Tých som poznal a počúval ešte keď nemali na youtube ani milióny videní. Vtedy som mohol mať takých 12-13 rokov. Ale našla by sa snáď ešte nejaká skupina.
Neviem, mám pocit že je toho kopa a teraz si na nič konkrétne nespomínam
Ale trošku asi slovenský folklór, je mi ľúto aký je teraz "znásilňovaný" nie len v hudbe, ale zas na druhej strane
je aj dobre že sa stal medzi ľuďmi obľúbený.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A často, keď sa niekto stane príliš populárnym, stratím o jeho hudbu záujem. Netuším prečo.
A potom veci, čo pre širokú verejnosť asi nebudú kúl nikdy
Ale trošku asi slovenský folklór, je mi ľúto aký je teraz "znásilňovaný" nie len v hudbe, ale zas na druhej strane
je aj dobre že sa stal medzi ľuďmi obľúbený.