najprv prestan chodit na birdz a potom zacni robit revoluciu. Nasiel si nieco, cital, nadchol sa a zacal to sirit? Budes tam dvihat ruky a tlieskat? Ja nie, prepac. A nezabudni ist volit. Jebe vam ak si myslite, ze tymito skolkarskymi protestmi nieco zmenite. Ja to hovorim jednoznacne, treba vojnu, puč, rozjebať to tu, nie mavať s vlajočkami na namestiach a kričať nezmyselne hesla spolu s hlinom a matovičom. Howgh!
@hajzelodkosti na hlinu s matovičom sa môžem vyj*bať! svojim sposobom si aj ja myslim ze treba nieco radikálnejsie, ale treba si aj uvedomit ze v momentalnej situacii to nejde, hlaven ak ide o taku krajinu akou je Slovensko... si zober ze by ludia zvrhli násilím vladu.. by to skončilo rovnako ako v ´68.. aby sa to dalo zariadit takymto sposobom museli by sa do toho zapojit ludia z viacerých europskych štátov naraz
@hajzelodkosti super napad zdevastovat si krajinu v mene robenia poriadkov. myslis ze ludia v momentalnej situacii potrebuju vojnu, nasilie a este vacsi chaos? vsetky tieto protesty su mi na smiech, pretoze vladu, ktoru mame sme si zvolili sami a teraz ideme ziadat jej rozpustenie.. sme narod krcmovych reformatorov, ale v realite sa ludia nezmozu na nic zmysluplne, co by dokazalo zmenit ich situaciu.
@atropabelladona Vies, ako hovori jedna mudra zena, vojna je ista nutnost, kde aj ludia pochopia iste hodnoty. Vojny boli a budu a ziaden pacifizmus to nikdy nezmeni, to by sa najprv musela zmenit ludska rasa coz by si musela zmenit 6 miliard rokov. Dakujem za objasnenie. Ale akosi mi neprichadza na rozum nic ine, ze min. myslienka radikalneho kroku je realnejsia nez tvoje konstatovanie. Ja som v tom ani nehladal riesenie, oponoval som tuna mlademu, ze jeho postavanie a dvohanie paprc je rovnako zbytocne ako moje doma sedenie.
1.) demisiu vlády, rozpustenie parlamentu - takže násilne odstránime politikov ktorí sú legitímne zvolení
2.) zastavenie "reforiem" proti ľudom - chápem žiadne šetrenie, žiadne vyššie dane a hlavne žiadne škrty.
3.) audit verejného dlhu - Jasne chápem povieme že smola nič nevrátime. Kto by nám potom požičal na ten deficit ktorý máme v súlade s bodom 2 ani srnky netušia. Okrem toho by to defakto tak zamávalo bankovým a súkromným sektorom že bod 2 by tak či tak skončil a krajina by skrachovala.
4.) precízna regulácia nad strategickými odvetviami - Toto vlastne neviem čo si pod tým predstavujete. Štát určí ceny? Znárodnenie? To tu už bolo.
5.) reformy, zabezpečenie potravinovej a ekonomickej sebestačnosti - ok ale kto to zaplatí a aký dopad to bude mať na slovensko(myslím vystúpenie z EU)?
6.) potrestanie vinníkov - kto ich potrestá? Súdy? Budeme ich verejne linčovať? Či ako?
@atropabelladona ako keby tato krajina uz zdevastovana nebola..cigani nam tu zapaluju hrady,vsade bordel rozkradacky humus .. a nemyslim si ze by Slovensko utrpelo tym ze by sa podpalilo sidlo tych 150tich darmozracov v parlamente alebo taka Penta a spol..
ale tak radsej strngat klucmi a davat prejavy pre 50 autistov a mavat vlajockami..
preco vo Spanielsku,Grecku,Taliansku,Polsku beru ludia do ulic molotovy chodia v desattisicoch a maju odhodlanie? lebo nevedia piskat na pistalky a strngat klucmi..amateri
Volby rozhodli tak ako je. Je pochopitelne ze nie kazdemu to tak vyhovuje ale to je normalne.
A ked uz sa odvolava niekto na Ustavu Slovenskej Republiky na politicke prava cl. 32 tak mi je na smiech Nestaci len nieco precitat ale aj tomu odborne chapat a vylozit si to spravne.
Hej urcite sa aj nieco dosiahne ked len on dostava uz skoro 50 % a nikdo mu nevie poskitnut alternativu, tak sa to tu bude tak diat a je to uplne v poriadku lebo preca je demokracia...
@skellington666 chces nieco radikalnejsie ? vzdy ide vsetko, to ze to nejde to su len vyhovorky, ak nevies co mas robit tak niesi na to ten srpavny, a radikalne, vsak zober pistol a zacni pekne postupne, premierom, prezidentom, obzvlas ministrom kulturi a tak podobne...
Nechodím na tieto protesty, ani som nikdy nechodil. Základná myšlienka je možno dobrá, ale vždy za tým stoja ľudia, s ktorými v mnohých veciach nesúhlasím a taktiež forma protestu býva nie vždy zrovna "košér". Aj minule keď bol nejaký protest, tak nám akurát zahádzali celé sídlisko vajíčkami a porozbíjali čo sa dalo. A kričať tam jak kokot niečo s Lojzíkom a podobnými, to sa mi fakt nechce.
cinizmus, zlodeji a vrahovia ovládli ľudskú civilizáciu a to nielen u nás na Slovensku .....
miliardy ľudí je nespokojných, začínaju sa dni súženia, ktoré potrvajú 3,6 roka, ak sa ani teraz nespamätaju mocní tohto sveta, veľa, veľmi veľa ľudi zomrie ......filip
@atropabelladona mmm tak potom nech neprotestuju, ked su stastni vlastne nestazuj sa na nic ked si v podstate stastna, vlastne nezatvarajme zlocincov lebo tebe nikto neublizil...
Tak trochu aj mne zoberte... ale seriózne, až príde niekto s PRESNÝM plánom, tak to možno podporím, takéto všeobecné hovadiny vie trepať každý... rozpustí sa parlament a čo potom? Nejaké plány do budúcna? Sú presné plány na tie reformy? Ako si predstavujete tú sebestačnosť?
No a ďalej... videl som tie protesty "slušných ľudí"... FUCK MY ASS slušný ľudia, sú rovnaký ako tí, proti ktorým protestovali... to bol fakt protest rasistov, neprispôsobivý občania sú aj "bieli", len na to mnohý zabúdajú... a toto tiež vyzerá ako akcia nejakých podobných ľudí. Typujem že sa to skončí nejakou výtržnosťou, zopár blbcov hodí po niekom zopár kameňov, pustia sa do nich policajti a chudáci sa budú ešte sťažovať že "policajný štát"...
niekedy mi pripadaju tie protesty dost manipulativne...teda mi aspon pripadali...podla mna ak chcu ludia na slovensku nieco zmenit musia preto spravit jednu vec a tou je nič generalny štrajk, ci by to bolo prospešne alebo nie neviem ale urcite by sa zacalo niečo diat...ale moje zmyšlanie je pre slovakov asi dost syfy
@hajzelodkosti asi vdaka takym ako ty budu vojny vzdy az do vtedy pokial si neuvedomime ze sme fakt da sa povedat na jednej palube a je jedno či si cigan, japonec, mulat alebo ladovy medved, však to tu rozjebme, najlepšie biologickymi alebo nuklearnymi zbranami aby nam to zostalo v ovzduši, v pode a vo vode... potom ked si budeš chciet niekedy spravit dieta a narodi sa ti retardovane tak si na mna spomen, nie ze by som ti to prial a da sa povedat ze mas pravdu, treba vojnu ale vojnu za pravdu nie vojnu za peniaze...
Dafuq? Nasa krajina? Nahodou ste sa tu narodili a len kvoli tomu citite nejake sympatie k tomuto uzemiu oznacenemu umelymi hranicami? Dokonca ho vyhlasujete za svoje?
@yosef smiesne, asi vdaka tomu, ze sme vobec ludia tu budu vojny vzdy. A preco si myslis,ze su vojny? Boj o moc, uzemia, nerastne suroviny... peniaze su len prostriedok ako to dosiahnut a opatovne stratene peniaze ziskat spat. Ak teda nechces aby boli vojny, vyhub ludsku rasu. Nemozno specifikovat, ze vdaka mne, nam tu budu vojny vzdy. Tak daco sprav! Zabi takych ludi a budes rovnaky vrah. Boze uz sa zobudte ludia, vase najivne predstavy o fungovani sveta, ktore fungovat nikdy nebudu.
@hajzelodkosti ja sa ani nestazujem. ale hlavne neplet vojnu zo zatvaranim zlocincov. mal by si sa porozpravat s ludmi co prezili vojnu, bombardovanie a vsetko okolo toho a mozno potom vytriezvies zo svojich predstav ako vojna nieco zmeni a vyriesi. az ked zacnes bojovat o holy zivot tak pochopis ako si sa mal pred tym dobre. vojny tu stale boli a aj stale budu, ale nam obycajnym ludom nikdy nic nepriniesli a ani neprinesu, to len tym pri moci. pozeras sa na to z teoretickeho hladiska, ale keby vojna naozaj prisla tak by si bol posraty.
@atropabelladona nemusim sa s nimi rozpravat nato aby som sa dokazal vzit do tej situacie (staci mi citat a mat v rodine ludi co vojnu prezili, ale dakujem, ze ma poucujes). Aja nehovo rim o vojne medzi dvoma krajinami, ci si myslis, ze obcania tohto statu by sadali do bombarderov a zhadzovali tu bomby? Takze neviem o com tocis, zjavne mas v hlave zafixovanu nejaku svoju konstrukciu a vobec necitas co pisem resp. otazka ci si to pochopila, ale o to sa snazit nebudem
@hajzelodkosti po prve sme ludia a ako ludia sa aj vyvyjame, podla darwina sa to vola evolucia cize mozno sa casom fyzicky v nas nieco zmeni a vojny naozaj nebudu ale to je skor ujebana teoria Moj nazor je taky ze by stačilo najsť par jedincov a zabit tych a mozno by ta vojna nevznikla a na nasledok toho by nezomreli miliony nevinnych,vid.hitler,
horšie je ze su tu stale ludia ktori na vojnach vyhradne profituju, napr. aj teraz v izrali a gaze sa urcite nestrielaju len zbranami vyrobenymi v ich krajine/oblasti, cize ich kupuju a ten kto z toho ťaží si moze akurat zapnut telku a dufat ze sa ta vojna bude širit a budu dalšie objednavky a dalšie peniaze...takito ludia su plevel sveta a kludne by som ich postrielal do hlavy,detto mas pravdu vojny budu ale vzdy je nejaka moznost na zmenu
@yosef dost ujebana teoria, dufam, ze si nebol protestovat lebo zacnem volit fica dalsia ujebana teoria najst tych a ako ich akoze najdes? Myslis si, ze ked hitler maloval obrazy tak niekto vedel co spravi? To je ako hladat konkretny atom v celom vesmire. Na vsetkom profitujes logicky aj na vojne. Treba zbrojit a to musi niekto vyrabat takze logicky niekto musi zarabat. Zeres a to musi tiez niekto vyrobit takze logicky zaraba. To co je za argument? Nech nesu vojny lebo niekto natom zaraba (a vobec ti nevadi, ze zabiju a chovaju zvierata v neznesitelmnych podmienkach). Neexistuje ziadna moznost na zmenu ako som uz pisal vyssie. Vojny su tu od pociatku ludstva ci uz islo o boj skrz mamuta na dostrel, ci islo o male ci vacsie uzemie, ci islo o hocico. Vojny su stare ako ludstvo samo. Takze zabudnime na tuto krasnu, ale nerealizovatelnu teoriu.
@interrupcio podla mna je 5.bod dost doležitý.. jasné ze v krajine akou je Slovesnko by sa to dalo len z časti.. ale aj tak lepšie ako byť odkázaný na ostatných
a 4.bod hm.. nepríde ti blbé že štát si predá elektrárne, vodárne, pistovne, nemocnice a iné dôležité závody? a kolko podnikov bolo predaných pod cenu..
ved len v 1999, súkromný sektor tvoril 84% HDP.. to je nemyslitelné
@skellington666 nie je blbé, že ich predali, je to dobré, pretože podnik v rukách štátu je neefektívny a nekonkurencieschopný. Blbé je to, ako si povedal, ze to bolo predane pod cenu, alebo predane a vytunelovane.
a takisto ta sebestacnost... pokial by to bolo regulovane, tak ako bolo dnes regulovane zo strany EU, ze nasa sebestacnost bola likvidovana, tak to by bolo rovnako zle aj v opacnom pripade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
1.) demisiu vlády, rozpustenie parlamentu - takže násilne odstránime politikov ktorí sú legitímne zvolení
2.) zastavenie "reforiem" proti ľudom - chápem žiadne šetrenie, žiadne vyššie dane a hlavne žiadne škrty.
3.) audit verejného dlhu - Jasne chápem povieme že smola nič nevrátime. Kto by nám potom požičal na ten deficit ktorý máme v súlade s bodom 2 ani srnky netušia. Okrem toho by to defakto tak zamávalo bankovým a súkromným sektorom že bod 2 by tak či tak skončil a krajina by skrachovala.
4.) precízna regulácia nad strategickými odvetviami - Toto vlastne neviem čo si pod tým predstavujete. Štát určí ceny? Znárodnenie? To tu už bolo.
5.) reformy, zabezpečenie potravinovej a ekonomickej sebestačnosti - ok ale kto to zaplatí a aký dopad to bude mať na slovensko(myslím vystúpenie z EU)?
6.) potrestanie vinníkov - kto ich potrestá? Súdy? Budeme ich verejne linčovať? Či ako?
ale tak radsej strngat klucmi a davat prejavy pre 50 autistov a mavat vlajockami..
preco vo Spanielsku,Grecku,Taliansku,Polsku beru ludia do ulic molotovy chodia v desattisicoch a maju odhodlanie? lebo nevedia piskat na pistalky a strngat klucmi..amateri
Volby rozhodli tak ako je. Je pochopitelne ze nie kazdemu to tak vyhovuje ale to je normalne.
A ked uz sa odvolava niekto na Ustavu Slovenskej Republiky na politicke prava cl. 32 tak mi je na smiech Nestaci len nieco precitat ale aj tomu odborne chapat a vylozit si to spravne.
» www.humno.sk/2012/11/15/oda-...
aaaahhhh milujem jeho články
nerozumiem hentým otázkam o jednej neurčitej častici.
miliardy ľudí je nespokojných, začínaju sa dni súženia, ktoré potrvajú 3,6 roka, ak sa ani teraz nespamätaju mocní tohto sveta, veľa, veľmi veľa ľudi zomrie ......filip
@micenzo uplne stacilo ist na minulorocne volby a nezvolit si vladu plnu klamarov a zlodejov. keby ludia chceli zmenu, tak by ju uz davno urobili.
Už prešla dlhá chvíľa od poslednej vojny, ďalšia je za dverami.
Lepšie nám už nebude, len horšie.
abo utratit rovno
No a ďalej... videl som tie protesty "slušných ľudí"... FUCK MY ASS slušný ľudia, sú rovnaký ako tí, proti ktorým protestovali... to bol fakt protest rasistov, neprispôsobivý občania sú aj "bieli", len na to mnohý zabúdajú... a toto tiež vyzerá ako akcia nejakých podobných ľudí. Typujem že sa to skončí nejakou výtržnosťou, zopár blbcov hodí po niekom zopár kameňov, pustia sa do nich policajti a chudáci sa budú ešte sťažovať že "policajný štát"...
Nie, mám aj lepšie veci na práci...
horšie je ze su tu stale ludia ktori na vojnach vyhradne profituju, napr. aj teraz v izrali a gaze sa urcite nestrielaju len zbranami vyrobenymi v ich krajine/oblasti, cize ich kupuju a ten kto z toho ťaží si moze akurat zapnut telku a dufat ze sa ta vojna bude širit a budu dalšie objednavky a dalšie peniaze...takito ludia su plevel sveta a kludne by som ich postrielal do hlavy,detto mas pravdu vojny budu ale vzdy je nejaka moznost na zmenu
a 4.bod hm.. nepríde ti blbé že štát si predá elektrárne, vodárne, pistovne, nemocnice a iné dôležité závody? a kolko podnikov bolo predaných pod cenu..
ved len v 1999, súkromný sektor tvoril 84% HDP.. to je nemyslitelné
a takisto ta sebestacnost... pokial by to bolo regulovane, tak ako bolo dnes regulovane zo strany EU, ze nasa sebestacnost bola likvidovana, tak to by bolo rovnako zle aj v opacnom pripade.