ZE som sa neopytala uz davno, kedze sme ta generacia kt. prekukla tahy a triky na jednoducheho prosteho divaka , hovorite vasim, prip. niekomu v rodine ako to je, nech sa nenechaju oblbnut blbymi mediami , co by nemali divat a spravy nebrat vazne ,.. r
Podla mna to nie je tym ze my sme to prekukli a nasi rodicia nie , ale tym ze vtedy bud nebolo co prekuknut alebo menej. Spolocnost dnes je znacne ubohejsia ako vtedy, odhliadnuc od rezimu.
My sa rozpravame tak normalne , je to fajn , ale zas iste temy nepreberame
ja to mam tak .. ked chcem nieco povedat , nikto ma nepocuva ... a potom mi hovoria , ze aka som uzavreta proste ... a ano ludi viac zaujima virtualny svet ako real ...
@mm47 no alebo tak ... nebolo to tak vadne vtedy, .. nebolo co prekonavat . pravda .. @avieab jj vsak sme len mladi hlupi bla bla,.. ale vieme toho viac
ked sme pri tych mediach - neviem, uz dlhsiu dobu velmi telku nepozeram a rodicia nech si kukaju co chcu, nestaram sa im do toho a nemyslim si, ze by mali na nieco naletiet, skor by som povedala ze maju dost triezvy pohlad na urcite veci, na reklamy a pod.
a rozpravame sa normalne, v podstate skoro o vsetkom... sice im niektore veci nevesiam na nos, ale dokazeme viest aj dlhe rozhovory
Moji chapu, ze svet nieje cierny ani biely, casto ma pocuvaju a vsetko co dava aky taky zmysel prediskutujeme... Dneska sme napriklad s otcom citali a diskutovali o napise pri jednej fotke o Bolsevickej revolucii v 94tom v byvalej CSR [Privatizacia a to, ako sa dostali byvali komunisti k peniazom]
@sob3k dost ti zavidim, lebo ja okrem par ludi sa nemam s nikym o com bavit a s rodicmi toboz nie. mama ked pride z roboty znicena tak nedokaze pocuvat a ked nie je , tak neviem nadviazat rozhovor. a s otcom sa neda bavit lebo daco na mna vybafne a chce po mne blbosti, ktore by ma ani v najsialenejsich snoch nenapadlo.
hm neviem ci sa to tu hodi, ale aspon mi je lepsie
otec tomu tak trochu veri ze nas oblbuju atď. ale tak po svojom iba a mama len malo ona proste veri tomu co jej ukazu spravy a tak no proste obycajny clovek
@salkoo a sme pri tom,.. ked tv ovladla domacnosti :/ .. no poznam ale uz tam ani nie som tak to pocujem malo, ja skor mame poviem, ze teraz mi hraju čččt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
My sa rozpravame tak normalne , je to fajn , ale zas iste temy nepreberame
a rozpravame sa normalne, v podstate skoro o vsetkom... sice im niektore veci nevesiam na nos, ale dokazeme viest aj dlhe rozhovory
hm neviem ci sa to tu hodi, ale aspon mi je lepsie