Právo BB alebo masmediálna komunikácia v Trnave? Som prijatá na obe VŠ, ale neviem sa rozhodnúť. Baví ma aj jedno aj druhé. Čo by ste si vybrali vy? Prosím blbé komentáre si nechajte pre seba.
na práve sa budeš učiť neporovnateľne viac ako na masmediálke a ak budeš chcieť robiť vo fachu, štúdium Ti zaberie viac ako tých 5 rokov vš, pozisťuj si, napíš pre a proti, rozhodni sa podľa seba a nepýtaj sa cudzích ľudí... good luck
tak vravi sa, ze komu sa nechce ucit tak ide na masmedialku a podobne spolocenske vedy... + trnavska, ci ucm (neviem na ktorej to je, ci nie aj na oboch)... som 3 roky v TT a o tychto skolach pocuvam iba veci typu, ze v bufete tam okrem bagety mozes dostat aj titul... (nechcem ale nikoho urazit kto tam chodi alebo sa tam chysta)... aaaale inak @6 ... ty musis vediet co ta bavi, co chces robit... to co moze byt dobre pre mna, nemusi byt dobre pre teba ... niekoho bavi strojarina, ineho zase ekonomika... a podla mna je dolezite, aby si robila to, co ta bavi... nie to co je teraz v mode, co niekto povedal ze je dobre, alebo ze z toho budu dobre prachy... ale zase, je to len moj nazor
uplatnenie je rovnake - po skončeni masmedialnej komunikácie si budeš musieť prácu vytvoriť sama, pretože nájsť prácu niekde u zamestnávateľa pri súčasnej konkurencii bude asi dosť tažké ale nie nemožné. Ak si nepochopila predchadzajúcu vetu - tak choď študovať právo. Ale nezabudni, že po skončeni práva budeš musieť 3 roky niekde slúžiť ako koncipientka a až potom bude s teba samostatná právnička. Ak sa ti to nepozdáva - tak choď študovať masmedialne stúdia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja idem na masmediálku