Baby poradte pllls môžem mať sex tesne pred tým ako mi prídu krámy myslím taký týždeň asi pred tým a neotehotnieť? alebo poradte kedy to je najmenej rizikové...Ďakujem vám za odpoveď
tesne pred krámami je veľmi malé riziko otehotnenia.. lenže na to musíš mať krámy ako hodinky, aby si sa na to mohla spoľahnúť.. a týždeň pred krámami je ešte riziko
Vskutku som sa nevedel podobnej témy dočkať už niekoľko dní.
Slečna, na základe Vami spomenutého problému súdim, že buď nemáte 17 rokov....alebo ste, ehm, fake nejakého, ehm, nevyejakulátnutého mládenca. Chápem počestnosť Vašich úmyslov, ale nedá mi nespýtať sa - vy chcete mať pohlavný styk príležitostne alebo pravidelne?
Podľa toho čo píšete, chcete staviť na vskutku zvláštnu rovnicu, kedy si budete užívať sexuálne harašenie len pred menštruáciou. Nechápem zmysel tohto počinu, možno sa Vám len nechce pravidelne, a často, udržovať hygienu a úpravu intímnych partii, ale takto sa kvôli tomu obmedzovať? C-c-c
@dokonalygentleman mám 17 rokov a nie mám priatela už rok a chceli by sme to skúsiť, ale áno máte pravdu bojím sa že otehotniem a počula som že najmenšie riziko je tesne predtým ako to dostanete len som chcela vedieť či je to pravda.....áno ja viem že kondóm neni 100% ale ani antikoncepcia neni a ona dokonca môže spôsobiť rakovinu a o tú nemám záujem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale otehotnieť môžeš podstate vždy
Lebo ak nie tak by si mala fakt začať držať ten celibát ako navrhla @coleshepter...
WTF?
Slečna, na základe Vami spomenutého problému súdim, že buď nemáte 17 rokov....alebo ste, ehm, fake nejakého, ehm, nevyejakulátnutého mládenca. Chápem počestnosť Vašich úmyslov, ale nedá mi nespýtať sa - vy chcete mať pohlavný styk príležitostne alebo pravidelne?
Podľa toho čo píšete, chcete staviť na vskutku zvláštnu rovnicu, kedy si budete užívať sexuálne harašenie len pred menštruáciou. Nechápem zmysel tohto počinu, možno sa Vám len nechce pravidelne, a často, udržovať hygienu a úpravu intímnych partii, ale takto sa kvôli tomu obmedzovať? C-c-c