Pustil by som sa do opravy. Záleži od príčiny poruchy. Pokiaľ by bol problém v OS,nič sa nedeje. V prípade poruchy HW, by som nefunkčný komponent dočasne nahradil nejakým starým...
Kebyže sa mi pokazí PC mám notebook a ten využívam už pol roka takže sa nebojím o náhradu. V čase keď som ešte mal len PC som ho otvoril, pozrel sa kde je závada [väčšinou to bol zdroj(našťastie)] tak som zbehol do Sharku (áno ten predražený PC shop a vybral som si náhradu). Pokiaľ som, ale nebol spokojný s tovarom, ktorý tam majú alebo odišla vážnejšia súčiastka musel som si objednať ten daný komponent z Česka a čakať kým príde... A čo som vtedy robil? Noo kukal tv, začítal sa do dákej kiny alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a tiez by som sa snad donutila k uceniu, aj ked vtedy si aj tak najdem desat inych cinnosti (ako je upratovanie skrine a triedenie starych veci )