Zaujímalo by ma ako u vás zvyčajne prebieha váš školský deň .Myslím tým ked si odsedíte pár vyučovacích hodín, čo potom? či už na základnej/ strednej/vysokej škole. Idete si aj niekam sadnúť s kamarátmi, alebo sa čím skôr ponáhľate domov.? učiť sa alebo u
Kym cakavam na vlak vacsinou travim cas so spoluziackou pripadne sa ostanem flakat v skole si nieco dorobit...ja sa domov nemam preco ponahlat a vlastne potom nic zmysluplne nerobim len sa naobedujem (tak o 18.00) a veci do skoly robim zasadne v noci ked vsetci spia...niekedy aj do rana ked treba...takze tak
Este nieco?
Jaj jasne a brigadujem len vikendy..teda popri skole
Vstanem niečo zjem potom idem busom do školy preč idem na pešo s kamaratkov prejdeme všetky obchody potom idem domov mama už ie doma A pozeráme TV potom idem má mobil potom von keď prídem osprchujem sa q napíšem DÚ potom zaspim pri TV A mama ma potom odprevadi do mojej izby A tam spím ďalej vstanem niečo zjem potom idem busom do školy A potom idem preč pešo aaaa veď ja to píšem od začiatku
ak by som si mal isť niečo na vš odsedieť tak to by som tam rovno nešiel
vstať, rozhodnúť sa ako a kedy do školy, káva - raňajky alebo niekedy rovno obed potom na intraku tak riešim jedlo , nákup.. večer na pivo pomedzi to pchám ak treba niečo do školy a pracovné veci
idem hneď domov,beztak prídem okolo pol piatej a potom sa napapám,pozriem si seriál,na chvíľu si oddýchnem,učím sa,umyjem sa a idem spať.
žijem smutný,stereotypný,konzumný život
ale ak končíme náhodou skôr,tak ideme do teska.
keď som chodil do školy odsedel osm si povinnosť a potom to už bolo jedno ... nikam som sa neponáhlal...robil osm to na čo osm mal chuť, chodil von, s ludmi alebo len tak sedel doma pri filme alebo podobne
ja som na strednej mala hrozne veľa mimoškolskej činnosti. takže som proste buď bola s divadelným súborom alebo som behala po rôznych workshopoch, či som proste zašla s kamarátmi na kafé/pivo alebo len tak som niekedy chodila do knižnice. a na capoeiru aj
som tak nejak nevedela na zadku obsedieť.
a s mamkou sme chodievali každý pondelok plávať.
a vstávala som každý deň o piatej, dochádzala fest dlho a aj domov chodila dosť neskoro a spala málo, ale užila som si to.
a na VŠ som tiež po škole vždy zašla niekam so spolužiakmi.
Na strednej som prišiel domov, učil som sa a nudil sa. Okrem nejakých krúžkov a angliny som chodil von skôr cez víkendy. Na vysokej som bol vonku viacmenej každý deň niekde, podľa počasia aj.
Snažím sa byť v škole čo najmenej, keď sa dá, hneď utekám do práce. Po práci sa venujem do nejakej jedenástej učeniu a potom ešte do nejakej tretej behám po kluboch.
Na strednej bola varianta a, prvy rok,, ze zo skoly na intrak, pospat si, ucit sa, na veceru a proste cely den s ludmi z intraku..
potom sme sa ale dokopy s frajerom a zacala sa viac bavit so spoluziakmi takze 2 - 5 rocnik to bolo vacsinou tak ze po skole von s kamaratmi si sadnut/nakupovat/ etc proste hocico alebo som bola s frajerom, alebo vsetci spolu.... a na intrak som chodila az na vecierku a ucila sa do noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Este nieco?
Jaj jasne a brigadujem len vikendy..teda popri skole
vstať, rozhodnúť sa ako a kedy do školy, káva - raňajky alebo niekedy rovno obed potom na intraku tak riešim jedlo , nákup.. večer na pivo pomedzi to pchám ak treba niečo do školy a pracovné veci
žijem smutný,stereotypný,konzumný život
ale ak končíme náhodou skôr,tak ideme do teska.
som tak nejak nevedela na zadku obsedieť.
a s mamkou sme chodievali každý pondelok plávať.
a vstávala som každý deň o piatej, dochádzala fest dlho a aj domov chodila dosť neskoro a spala málo, ale užila som si to.
a na VŠ som tiež po škole vždy zašla niekam so spolužiakmi.
A málo spím
potom sme sa ale dokopy s frajerom a zacala sa viac bavit so spoluziakmi takze 2 - 5 rocnik to bolo vacsinou tak ze po skole von s kamaratmi si sadnut/nakupovat/ etc proste hocico alebo som bola s frajerom, alebo vsetci spolu.... a na intrak som chodila az na vecierku a ucila sa do noci