Čiernovláska, s dlhými rovnými vlasmi, mierne opálená, maličké jamky na lícach pri úsmeve, dlhé nohy, prsia trojky, výrazné oči, zvodné pery.......nie som náročný
to aby som sa prefarbila lebo zatial som si nevsimla zeby sa niekomu pacili blondyny tss.... ale na foto mam aj tak modre vlasy ...modru tvar, modre oci modra vladne svetom
Ja som počula, že chlapi sa boja brunetiek lebo sú prísne a vedia všetko najlepšie ( ohováram vlastnú farbu )Takže berú blondíny tí čo chcú doma neviniatko a tí čo chcú babu ako lusk berú ,, čiernu,,.
Pokiaľ nemá na hlave dvadsať farebnú dúhu tak mi je to úplne jedn o akej farby. Ale čiernovlásky - s peknými dlhými, lesklými, voňavými vláskami sú súper!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
dnes sa cinis inac...
a k teme...ved to je diskutabilneee...kazdemu sa paci nieco ine
nevedela som ze plastelinka bude taka rychla
Mne sa najviac pacia cierne vlasy...aj ked ja mam blond, ale to len preto, ze sa zatial este bojim zmeny
a je to uplne jedno... kym jej ten uces sedi tak moze mat vlasy trebars aj zeleno cierne (ano videl som to, a ano, vyzeralo to dobre)