Nepoužívam nič také, ale pred pár dňami som o tom čítala, že tieto prostriedky nie sú ani zďaleka také účinné ako bielenie u zubárky. A vlastne, každé bielenie zubov by malo byť pod lekárskym dohľadom, aj keď si potom budeš zuby bieliť doma, ona ti povie čo a ako. A pýtala som sa na to bielenie mojej zubárky a ona to vôbec neschvaľuje a robí to veľmi nerada, pretože to veľmi poškodzuje zuby a počula od dákej pražskej docentky, že jej pacientka si bielila zuby dovtedy, kým neprišla so zubom v ruke.
Nechcem ťa nijak odrádzať, keď si párkrát vybieliš, možno sa nič nestane, len chcem upozorniť na možné rizika. Zváž si, či ti to stojí za poškodenie zubov
ja som tiez pouzival tu perlu,tusim sa to vola biela perla .. alebo tak nejak,a je to celkom lacne .. a pradoxne to pomohlo Tak neviem,mozno su v tom maximalne svinstva ale vysledok bol.
ja som používala tú perlu, malý výsledok tam bol, ale veľmi mi to pokazilo zuby... Keď som ju prestala používať išla som na kontrolu ku zubárke a mala som kazy a to som sa o zuby poriadne starala.. a predtým som kazy nemávala..je to individuálne, no kôli perle za 10€ som nechala u zubárky 100€..: takže ti odporúčam aby si sa predtým poradila so svojou zubárkou aby si nedopadla ako ja
ja som sa vždy bála týchto bielacich vecí lebo ma v živote len VEĽMI ojedinele boleli zuby a chcela som to tak nechať ale bohužial mám po rodičoch také oslňujúco žlté zuby a tak som si zvolila najmenšie zlo že som si začala umývať zuby voľne predajnými pastami s bieliacim účinkom...najprv som tomu neverila že by to mohlo pomôcť ale po nejakom roku mi známi hovoria že to pomohlo... nie síce tak ako keď si to dáš vybieliť ale trocha áno
lebo brat si dal poslať bieliace pásiky niekde z ameriky a napísané na nich bolo že je to bez poškodenia zubov a bez bolesti a ešte dosť dlho nemohol nič teplé ani studené Ale na opačnú stranu, zuby mal krásne
Ja už dlhú dobu používam túto kefku. Pijem kávu, čaj, fajčím čiže môj úsmev nebol moc "z reklamy". Ale ako som začala používať túto kefku tak výsledok sa dostavil. Používa sa dokonca bez pasty! Umývam si zuby tri krát denne a výhodou tejto kefky je že ju vytiahnem z kabelky a môžem si umyť zuby kdekoľvek! Ja ju mám z Anglicka ale teraz sa začala predávať aj tu na Slovensku.
ja som vyskúšala bieliace pero na zuby veď pozrite si link » www.nikaobchod.sk/product/bieliac... a fakt mi to pomohlo a vôbec som neverila že to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nechcem ťa nijak odrádzať, keď si párkrát vybieliš, možno sa nič nestane, len chcem upozorniť na možné rizika. Zváž si, či ti to stojí za poškodenie zubov
lebo brat si dal poslať bieliace pásiky niekde z ameriky a napísané na nich bolo že je to bez poškodenia zubov a bez bolesti a ešte dosť dlho nemohol nič teplé ani studené Ale na opačnú stranu, zuby mal krásne
Tu je ich stránka: » www.soladey-eco.sk/...
A majú stránku aj na Facebooku: » www.facebook.com/SoladeyEco...