Kupujete/pouzivate bio detergenty(cistiace prostriedky),avivaze,pracie prachy a tak?Mne robila davnesjie problemy avivaz,tak som si kupila jednu nahradu z lekarne,bolo to dobre ale neoplati sa to.Dnes som nasla ze avivaz z mandlovych alebo kokosovych lupe
@tasha5 : Iba kozmetiku Najlepšie obchody sú "Body shop", LUSH, Ives Rocher alebo aj staré dobré DM Až na DM, je to drahšia záležitosť ale do takýchto vecí sa podľa mňa oplatí investovať.
@takatah asiiiiiii ano najmy nieco stoja.len som nevedela ze aj to sa tam rata som myslela ze to je kvalitnjeisa drahsia kozmetika ale velkofiremna nie maloobchodna
ja pomaly kupujem uz vsetku kozmetiku len prirodnu... teda, zatial len kozmetiku, ale postupne sa dostanem aj k tym dalsim veciam
v dm maju taku super radu, tusim sa to vola feel eco, odtial vacsinou kupujeme so spolubyvajucou take srandy ako saponaty a normalne mydlo na ruky a tak... ale tusim maju aj nejake avivaze a nieco na pranie
a vobec, paci sa mi, ze uz taketo prirodne vyrobky uz bezne dostanes kupit v drogerke a nemusis za nimi neviem kam chodit
zubnu pastu kupujem biopharma, tiez z dm
a dekorativnu kozmetiku a sampony a sprchace a kremy a telove mlieka yves rocher - ten m tiez v pohode ceny - alebo alverde z dm
len este by som rada nasla nejaku fajn farbu na vlasy, aj som rozmyslala, ze skusim hennu, len sa bojim, ze mi to nezanecha taku farbu, aku chcem... a este pocitujem na trhu nedostatok, co sa tyka ustnych vod a dezinfekcnych gelov na ruky
ale teda, mne ide hlavne o to, aby tie vyrobky neboli testovane na zvieratkach
@tasha5 čo som pozerala tak to nie je o moc drahšie... ja ešte sa snažím pozerať či to nemá SLS,nekupujem to každý deň takže podla ceny sa velmi neorientujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
v dm maju taku super radu, tusim sa to vola feel eco, odtial vacsinou kupujeme so spolubyvajucou take srandy ako saponaty a normalne mydlo na ruky a tak... ale tusim maju aj nejake avivaze a nieco na pranie
a vobec, paci sa mi, ze uz taketo prirodne vyrobky uz bezne dostanes kupit v drogerke a nemusis za nimi neviem kam chodit
zubnu pastu kupujem biopharma, tiez z dm
a dekorativnu kozmetiku a sampony a sprchace a kremy a telove mlieka yves rocher - ten m tiez v pohode ceny - alebo alverde z dm
len este by som rada nasla nejaku fajn farbu na vlasy, aj som rozmyslala, ze skusim hennu, len sa bojim, ze mi to nezanecha taku farbu, aku chcem... a este pocitujem na trhu nedostatok, co sa tyka ustnych vod a dezinfekcnych gelov na ruky
ale teda, mne ide hlavne o to, aby tie vyrobky neboli testovane na zvieratkach
lebo ja sa to snazim dat do viet ale nikdy nejde aa iba sa zdam nie som
tak ako komu, ja tieto veci kupujem velmi sporadicky, sante naposledy pred viac nez pol rokom zubnu pastu a sprchove one
ecover praci gel ci praci prasok a cistice su velmi fajn pomer cena/vykon
a hlavne nepoznam vela pripravkov bez odoru
neznasam parfemizaciu prilisnu
ozaj, zabudol som mydlove orechy al. Yellow & Blue praci gel z nich. to je tiez velmi vyhovujuce.