Ahojte. Zháňam si nejaký dobrý, ale fakt veľmi dobrý český prehľad z biológie. Nejakú knihu, z ktorej sa chcem pripraviť na medicínu. Budem si ceniť každú dobrú radu
@cepha áno už som sa dozvedela, len vraj človek nevie na tie otázky odpovedať pokiaľ neštuduje aj z inej literatúry ako gymnaziálnej. Čo povieš ? ...A aký máš názor na tú dosť obšírnu knihu ? Nie je to zbytočne veľa ? Či to všetko využijem na tie české prijímačky ? ..A všimla som si že máš v tých knihách prehlad Čo povieš ešte na chémiu v testových otázkach a odpovediach od Svaty Dvořákovej a Ulrichovej ? Dá sa pripraviť iba z toho ?
@spacebound mala som aj tú knihu s otázkami čo spomína cepha, ale prešla som len pár strán...a ešte som robila tie modelové otázky do bratislavy, tak z tých som sa tiež niečo naučila...inak som v Olomouci na zúbkoch
@natie takže taká by mi stačila hej na chemiu ? aj tutu mi radil niekto, aha čo povieš ? » www.martinus.sk/?uItem=71490... od tej istej autoroky. Aj kamarát je tam teraz 1.týždeň tiež prváčik, možno ho sa už poznáte
@spacebound mohla by stačiť, ja som ale organiku dopĺňala aj z inej knihy kde bola trochu viac rozpísaná..a tie otázky nepoznám, ale majú celkom starý rok vydania.. hej? všeo či zubár?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kniha je tak strucna, ze tam nie je vec ktora nechyba v biologii
» www.knihcentrum.sk/odmaturuj-z-bio...