Máš tu zafixovaných niektorých užívateľov podľa nejakého ich typického znaku, charakteristickej črty? (napr. to je tá čo sa stále sťažuje, tá čo má pekné vlasy, atď...)
Keď vidím pridanú fotku v prostredí prímorska je to na 90% Sisi(10% zadky)
Ak vidím kríž na statuse je mi jasný Marcello
Keď vidím nejaký opustený status, ktorý ani nemám ako okomentovať je to Void.
Ak vidím "Keď ste tu neboli od stredy a zajtra tu prídete koľko dní..." = Metamphetamine
Je toho veľa samozrejme smejem sa na tom, lebo život je o srande predsa ...každý má niečo, určite veľa ľudí nájde na mňa či na teba niečo
mám zafixovaných mnoho birdzákov... najviac asi h8u, ktorá chodievala/stále chodí na koncerty Muse potom ešte tommyhot, ktorý žije z bitcoinov a tak no... nechce sa mi rozpisovať
@warble@2 hej, a keď mu niekto actually napíše niečo k veci a v podobnom rozsahu, ako bývajú tie jeho, tak sa mu okamžite minie argumentačný pušný prach, pretože dialóg a reflexia toho, čo píšem, to je už asik priveľká námaha.
@marcello1111 Jou Filip, kľudne si mohol napísať, ja by som si to prečítal a sa nad tým zasmial, lebo lúbim srandu...a nebudem vôbec reagovať na teba ak si to nepraješ...ani môj koment neber nejako vážne, že ti chcem uškodiť alebo čo....proste prvých 5 ľudí čo ma napadlo pozri napr. komentár pod tým mojím, myslíš, že ma vyprovokuje? Vždy si poviem, že to nemyslí tak zle, ako to prezentuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak vidím kríž na statuse je mi jasný Marcello
Keď vidím nejaký opustený status, ktorý ani nemám ako okomentovať je to Void.
Ak vidím "Keď ste tu neboli od stredy a zajtra tu prídete koľko dní..." = Metamphetamine
Je toho veľa samozrejme smejem sa na tom, lebo život je o srande predsa ...každý má niečo, určite veľa ľudí nájde na mňa či na teba niečo
a k teme no... ja asi len torpeda mam fixnuteho na to ze ked je nacapany dava sem fotky s milenkou pripadne inymi vecernymi pochutinami