@aguri500 mozeme to dat na nedelu, bolo by ale fajn keby si mal backup volno aj v sobotu. ako sa vacsina dohodneme tak dame vtedy. skus si to zariadit prosim.
@majo diky ale potom na mojom aute byvam velka lehota (nova bana zarnovica)
@edisek potrebujem dat valec na vybrus moto je akurat tu pri mne v detskej izbe uz po upravach uz len ten valec ... ani nehovor ako by som sa siel vozit
@edisek bolo by fajn, keby ti, co chcu prist si rezervovali aj sobotu aj nedelu, potom by sme to mohli lepsie zorganizovat. proste aby co najviac ludi prislo.
@majo naozaj si cením pozvanie/žiadosť o názor. Chápem, že sa snažíte o čo najlepšiu lokalitu pre všetkých, ale pre mňa je Žilina až príliš zbytočne dlhá cesta kvôli kofolke, a aj tak mávam víkendy dosť nabité...
Viem, určite vám budem všetkým chýbať
Nech vám to vyjde a dúfam, že si prečítam aspoň nejaký report a kuknem fotky.
@weeman ani Teba nebudem prehovarat, len sme chceli aby sa stretlo par ludi z birdzu s relativne podobnymi zalubami hadam to neskonci pri kofolke, chcel by som spravit nejake videa, spolocne fotky, pokecat o com sa bude dat, nech je potom o rok zasa na co spominat ci budes/nebudes chybat je bezpredmetne kedze nevieme, o co prideme/neprideme. ale kazda ucast je vitana.
@majo ty si dobrý, že zariaď si fin. situáciu ako si mám zariadiť to aby bola robota a aby boli zákazníci ? to su veci s ktorými sa nedá počítať dokým niesu, to ti ani hodinu do predu neviem povedať ako bude, kým neni už po robote.
tak ja som za Nedelu ... v piatok síce nemám škola ale mám robotu a ako som prešiel prípsevky tak aguri500 by prišiel v nedelu ... v sobotu budem mimo no skúsim zabezpečiť aby som prišol na TOYKE
... pri najhrošom prídem na krpcovi ... alebo mi tatko požičia jeho klenot ... ale to nie je až tak poctatné na čom prídem
@acvd43xa7w sak dojdi.. kua, cesta z BB neni taka draha, fakt neviem co mas take dolezite ja idem do ZA tak ci tak, lebo idem si tiez pre sportove pruziny
@majo + @edisek@pershing363@aguri500 a další ... tak čo to teraz presunieme na budúci týždeň a príde aj acvd43xa7w ? ... mne to vadíť nebude ... aspoň stuhnem auto umyť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
nech sa vam to vydari
..kvak..
cakam na reakcie ostatnych
@edisek potrebujem dat valec na vybrus moto je akurat tu pri mne v detskej izbe uz po upravach uz len ten valec ... ani nehovor ako by som sa siel vozit
..kvak..
este som zabudol na @stodvacinkar -a, vraj byvas pri ZA, tak by si mohol tiez dobehnut
@tomtoylc hovoril že máva volno v piatok a v nedelu
..kvak..
Viem, určite vám budem všetkým chýbať
Nech vám to vyjde a dúfam, že si prečítam aspoň nejaký report a kuknem fotky.
Ale najskôr neprídem, tieto stretká nie sú moja šálka kávy
ak bude € prídem.
vravím že neviem, tak sa prosím neurážajte hneď ak neprídem, ja som rád že môžem do školy na aute chodiť
... pri najhrošom prídem na krpcovi ... alebo mi tatko požičia jeho klenot ... ale to nie je až tak poctatné na čom prídem
@acvd43xa7w ...príď a dám ti zajazdiť (no nie je to obyčajné auto )