všimli ste si že každý úspešný autor birdz blogu, píše a rozoberá nejakú zásadnú negatívnu vec, alebo úplne maximá v jeho živote? Napríklad bol tu minule článok o drogách a pod. veciach, potom sú tu tie denníkové, v ktorých sa dejú až príliš nereálne veci
birdz blogy, počet fanúšikov aj hviezdičkovanie mi je ukradnuté (no ak náhodou niekto stihne ohviezdičkovať mi príspevok skôr ako ho vymažem, tak to poteší)
kedysi som pisala, bolo to nic moc, ale v topke som bola vecne
neskor som presla na anglictinu a snazim sa zlepsit v pisani, sice uz nepostujem na B ale kludne mozem povedat ze v minulosti som pisala shity, aspon v porovnani s terajskom a mala som bezne na clanku 20-40 hodnoteni.. a co, ked sa to ludom pacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(a áno, tak sa to píše správne)
moje blogy su tak napicu,ze kazdy novy blog hned admin zasype aby nebol v ponuke nove
Narážaš na schiza?! Ja ti prijebem jednu tuším ...
To nie je o negativizme Proste sú to najväčší páni na celom B.
neskor som presla na anglictinu a snazim sa zlepsit v pisani, sice uz nepostujem na B ale kludne mozem povedat ze v minulosti som pisala shity, aspon v porovnani s terajskom a mala som bezne na clanku 20-40 hodnoteni.. a co, ked sa to ludom pacilo
haters gonna hate
@luc.ka nechaj ho, len ho to hneva, aj on by chcel byt v topke. Kto by nechcel?