@highvoltage pockaj ked pride, bude pisat kilometrove preslovy a potom pridu vsetci ritolezi pisuc, ze ona si zasluzi mat taky nick lenze tu nikomu nedochadza, ze z picnipu si clovek neda rovnaky alebo podobny nick, ako niekto iny, proste trapas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kurzy sú:
1 1,40 x 3,20 2 2,30
Vklady beriem iba na účet a vyplácam šekom.
@jurito vs @erjedna
@forte to moze byt aj jedna a ta ista osoba
Ale henta si blokla asi kazdeho
Dala preč 4 písmenka a už je originálna
To už rovno mohla zaregistrovať momoglamorous1
Iba píšem to čo cítim
@highvoltage pockaj ked pride, bude pisat kilometrove preslovy a potom pridu vsetci ritolezi pisuc, ze ona si zasluzi mat taky nick lenze tu nikomu nedochadza, ze z picnipu si clovek neda rovnaky alebo podobny nick, ako niekto iny, proste trapas...
Inteligentný človek vie pochopiť že asi máš pravdu ty , ved ked stále do teba podjebuje tak postrehla že máš nick ktorý je len skratkou tvojho
Bohužiaľ ani za boha tu pravdu nikto nepovie !
» www.birdz.sk/forum/koho-tu-m...
@31 ja nemôžem proste ved je to provokatér
Napriek tomu že ho mám rada, je na ma zlý a drzý
Tak, aby ste to všetci vedeli
boze, ale tu je tak vysoko zastupene ritolezstvo, ze na nasom gympli oproti tomu bola slaba kava
týmto si hľadám hejterského parťáka.
Ja som tu mohol byť obľúbený , ty si tu mohla byť obľubena len sa trebalo solídne pchať do ritky každému
A to mi babky v dedine hovorili že aký som zlatý a podobne