Len som tak dostala chuť na to, založiť si nejakú anketu...tak reku, zmenil sa váš život po registrácii na birdzi? K lepšiemu, alebo k horšiemu? Hlavne tí, ktorí ste už často, ovplyvnil vás nejako tento portál? Vaše názory, priority, zmýšľanie? Myslíte si, že váš život by sa uberal iným smerom, keby ste sa tu neboli zaregistrovaní? Atď, atď atď, proste by ma zaujímal váš názor na pôsobenie tohto portálu na vás
vzal mi môj obmedzený pohľad na ľudí a svet, takže zároveň mi dal úplne nový pohľad... zistila som, že existujú aj inteligentný ľudia, nie len tie zvery okolo mňa
naučil som sa základ programovania, začal som blogovať, začal som mať vlastný názor na rôzne rozmanité veci nielen vo fórach, spoznal ľudí, spoznal nové veci
boli časy ked' som tu trávila dlhé hodiny namiesto ktorých som sa mohla venovať niečomu zmysluplnejšiemu...chcela som aj odísť, ale vždy som si po polroku vytvorila d'alší fejk nick
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale povedzme, získala som kamarátov, kontakty, naučila som byť viac komunikatívna, organizátorská, atď, atď..
a ešte milého som získla
a tak.
stratila som chuť birdzáčiť, holt, asi máme to šťastie, že nás to všetkých raz prejde (keď nie na diaľnici, tak tu určite)
neviem