btw, ja mám dosť veľký problém už len pozerať na telefóne stránku birdzu, lebo horná lišta je vycentrovaná naľavo a keď sa chcem prihlásiť, tak ju neviem posunúť a mám tam len časť kolonky na prezívku (o kolonke na heslo môžem len svínať)
Uvítal by som to... Birdz pozerám väčšinou na tablete s androidom a je to dosť nepohodlné, veľkú časť stránky mi zaberie reklama (ešte som nezistil ako tu nainštalovať adblock)...
no mne by bol nanic pre android kedze android nemam ani nechcem. a na Windows mobile ho nepotrebujem ani lebo mi birdz ide uplne v pohodicke cez telefon pozerat,prihlasit sa,pisat prispevky aj vsetko ostatne...
@djdaniels ono, samotna aplikacia je nanic tak ci tak myslim, ze im ide o to, aby znizili datovy tok, ktory by sa tak mohol zredukovat pouzivanim app na minimum
aspon tak funguje vacsina aplikacii roznych internetovych magazinov a podobne
@trdelniiiq poviem ti ze nainstaloval som si takto do mobilu aplikaciu FB a pouzil som ju len raz..ked som ju naistaloval tak som ju spustil a ked som videl ako to vypada tak aj zavrel a chodim jedine cez prehliadac aj na FB z telefonu. Nacitava mi to rychlo a tych 1,5GB dat mesacne co mam predplatenych som nikdy nevycerpal ani z tretiny za tie dva roky co to mam. Takze skor bude chyba v androide ze ma velku spotrebu prenesenych dat. Ja na tom mojom Windows mobile telefone som na nete fakt mrteee vela aj cekujem Youtube (rozlisenie displeja 800x480p) a este som nespotreboval ani 300MB za mesiac. Nez ludia co maju android telefony tak im nestacia 500MB baliky, niektorym ani 1GB....Nuz nie nadarmo moj nazor na Android je ze V ZIVOTE NIKDY NECHCEM
ja by som to ocenila ^.^ lebo ked som tu bola cez mobilny net, tak to hrozne dlho trvalo a myslim, ze som mala tiez taky problem s prihlasenim ako @3 :/
ja mam android.. webove prehliadace mam opera mini a opera mobile.. na bz chodim cez operu mini a mam tam nastavene,ze mi to zobrazuje v jednom stlpci..je to sice dost o nicom,ale nezerie mi to 456kb za prihlasenie..
takze vyskusajte si prepnut na zobrzenie v jednom stlpci..
@semhamforas Minulý týždeň na tom náš programátor robil a mám pocit, že sa doťahovali s Tomášom už len kvôli dizajnu a minimálnym detailom. Chceme to spustiť všetko spolu. Dôležité je, že sa to opäť hýbe. Rok už je naozaj dlhá doba a Tomáš si to podľa mňa aj uvedomuje. Hlavnou funkciou appky budú TSky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ak by som mal adblock. aplikáciu nepotrebujem
aspon tak funguje vacsina aplikacii roznych internetovych magazinov a podobne
... však džimaj ako tu píšem z mobilu (Nokia N8 cez prehliadač Opera)
takze vyskusajte si prepnut na zobrzenie v jednom stlpci..