@nicolkaa
síce mám vo štvrtok skúšku, a svojou profesonálnou prokrastináciou som sa dostal k tomu že sa absolútne nestíham naučiť, takže bude repete, ale smutný nebudem keď ma vyhodia, lebo si ma veľmi potešila
Ja som prilis narocna, takze pre mna asi nikto aj ked... Je tam to slovicko DOBRY, coz by mohlo znamenat priemerny no nic, i tak som narocna...
Ale chcem podotknut, ze diskriminujes inak orientovanych ti sa nemozu vyjadrit? :/
jaaajha dikicko za tag
no ak sa mam vyjadrit, velice vela sympatickych mladúch je tu ale nepoznam ich blizsie lebo sa se mnu nebavia asi som trapny ale @rifla to vydržala tak nominúvam aj ja ju aj ja je koko džambo aj ja jeeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
síce mám vo štvrtok skúšku, a svojou profesonálnou prokrastináciou som sa dostal k tomu že sa absolútne nestíham naučiť, takže bude repete, ale smutný nebudem keď ma vyhodia, lebo si ma veľmi potešila
ale na kamarátsky vzťah by sa to našlo vela ludí si myslím
Veď aj ty mne, ale to už určite dávno vieš...
Ale chcem podotknut, ze diskriminujes inak orientovanych ti sa nemozu vyjadrit? :/
#foreveralone
sme už spolu nejaký ten pátek a nesmierne ju ľúbim
Co se škádlivá, to se rádo míva
no ak sa mam vyjadrit, velice vela sympatickych mladúch je tu ale nepoznam ich blizsie lebo sa se mnu nebavia asi som trapny ale @rifla to vydržala tak nominúvam aj ja ju aj ja je koko džambo aj ja jeeeee
ale ooo, ďakujem, ma to teší
a ja som určite za @meaning_fullness
...
@mayben
vďaka :S
... priatelka akože v zmysle partnerka? hm to fakt neviem ... neviem sa asi k tomu vyjadriť
ale k priateľke ako ,,priateľ,, by som sa vedel
Podľa mňa @likjul by bol dobrý frajer