Tomas: cakal som nieco z produkcie z Birdzu, nie len muziku z druheho internetoveho radia. Proste ze si birdzaci budu pustat svoju hudbu. Ja proti rockjamu nic nemam, niekedy ho pocuvam, ale radsej cez winamp streamovane, nie cez otvorene mozzilaokno....
@26 V lavom stlpci sa dnes/zajtra/pozajtra objavi BIRDZ MusicPlayer, v ktorom si budes moct prepinat Radia alebo uzivatelske Deezery... Aby to bolo na jednom mieste spravovatelne....
Ja nechcem birdzplayer, ja chcem len odkaz kotry si hodim do winampu do playlistu s radiami aby som si mohol prepinat medzi dalsimi radiami co tam mam pridane...
ja som si pustil ten indie, dobre hraju, ale ti moderatori su dobri ....... Zasrani prazaci, najprv sa vysmievaju zo slovakov, teraz zas sa tesili ze v brne horia garaze. A to ich pocuvam necelu hodinu. Stop moderatorom.
Mňa to už poriadne serie, na hitoch je napísané aj RHCP, počúvam už necelých tri hodiny a nič od red hot som nepočul. Na metal som počul len jednu od Rammsteinu aj to len poslednú vetu. Aj balady sú nič moc, jediné čo ma potešilo bolo 12345. Len sa snažím rýchlo prepínať kým nezačne nejaký my chemical romance a im podobné. Už tretí krát počujem Marilyn Manson všetko úplne mne neznáme songy. Už to vypínam a zapnem si radšej winamp.
no ako ja si nemozem pomoct ale mne sa to "radio" moc nepaci .. este som ani v jednom nepocula jednu dobru pesnicku aspon keby sa dali tie pesnicky pretacat ..
49. wewo v playlistoch je cca 1500 piesni z archivu 15.000 songov. zvysene rotacie noviniek a vacsich hitov je bezna prax kazdeho radia. viem, ze prinasame hudbu, ktoru tu nikdo nemal moznost pocut. ostatne radia hraju pop a R&B mainstream, sledujeme vsetky vyznamne britske aj us hitparady takze mi ver, ze co sa tyka noviniek sme prvi. hej delilah sme hrali 4 mesiace pred funkom. vacsie radia neriskuju, do rotacii zaradia len to, co male radia zhituju. a tak my hitujeme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
O 9-tej?? sakra to budem v škole
No som moc zvedava co budu vysielat nechame sa prekvapit.... dufam, ze nieco zaujimave...
Nic proti rocku, aj si rad vypocujem ale ...
Na druhej strane, je vela on-line radii, ktore moje chutky aj tak uspokoja
a ja som sa tešil že to bude farebnejšie na štýly
jazz,funky!!!....
ale snaha sa cení
furt mám pustený môj milovaný metaaaaaal
Tomaaas - a ten birdz musicplayer v lavom stlpci nie je nahodou ta tajna vec co je avizovana v TS? i ked netusim aky suvis to ma s tou indiciou