Zdravim, neviem co sa stalo s povodnym projektom Bidz TV .. nakolko som sem zabludil predtym len obcas.Ked sa hladali pracovnici pre tuto tv ozval som sa no nedostal som ziadnu odpoved.A teraz zistujem ze tento projekt zrejme upadol. Prave preto by som sa
Hm povodna predstava bola ze budeme produkovat relacie, serial, show, reportaze, ale no nejak to nedopadlo uplne tak ako som chcel... Ak chces mozme sa stretnut (v Prievidzi/Handlovej) v najblizsich dnoch a pokecat o tom
OK v pohode .. no neviem ake mas skusenosti s produkciou .. produkovat serial by bol trochu problem .. narocne na cas aj peniaze .. ale take relacie,show a reportaze by slo robit .. myslim ze rozbehnut nieco male by bolo predsa lepsie ako nic .. a myslim ze by to aj uspech malo .. sak ozvem sa ti na icq potom .. lebo na dnes uz mam nieco ale tak ak si z okolia handlovej tak kludne aj zajtra by som si cas nasiel
@susenejablko .. nebudeme tocit filmy .. takze hercov netreba .. ked uz moderatorov roznych show a taktiez redaktorov sprav a reportazi .. ale kazda pomoc sa ceni .. vedel by si zohnat este ludi z tvojho okolia co by sa toho chytili ? hlavne niekoho kto vie strihat a ma kvalitnejsiu kameru ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov