No kedže skusení ludia a aj na sexuálnej výchove vraveli,že hneď po sexe sa baby nemaju sprchovať tak ma napadlo,že či sa môžem teda hneď obliecť a ja viem,že som trápna tak mi to sem nepíšte
odpadla som... to boli asi velmi naslovovzati odbornici cosi.. este teraz nechapem to s tou sprchou a obliekanim .. a ked guma praskne, tak uz mas asi ine starosti, nie ci sa sprchovat alebo nesprchovat ..
@rychlobezka a vám nebodaj praskol? (jaké otázky na telo dávam 8) ) no to podľa mňa či sa sprchuješ alebo nie, vlhkosť tam je tak či tak... takže asi rozumieš čo myslím
jaj fajna tema ... som sa uz ..dlho tak nezasmiala.....nej je pred sexom aj po sexe a to najma ked si bez gumy nie je prijemne ked z teba vytekaju spermata =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a teraz ako nahá sedíš pri počítači a čakáš na odpoveď? ja viem že nie ale tá predstava mi príde vtipná
nie
@spisino to radsej nejdem skusat xD
to čo je za sexuálnu výchovu?!?
Ale je fajn, že po mojom akte lásky s mojím chlapom ešte chvíľu ležím, rozprávame sa a fajčíme, čiže všetko zlo zo mňa sa vyúdi