a ja som scela,lebo teraz je pisomkove obdobie,tak som povedala mame,ze som chora a ona ze ideme k doktorke..a ja ze no super .....tak sme sli a ona mi nasla bacila... ...tak chapete? nic mi nieje a predsa mi je daco
A blicujete niekto aj tak ze proste "blic" ako bez ospravedlnenky od lekara alebo s tym ze mama ma nechala doma lebo mi bolo zle? Neratam teraz ospravedlnenky napisane ziakom (to som nastastie nikdy nemusel robit, ale kamarat mal za to 3ku zo spravania ). Ze ako s myslienkou "nejako sa to prepecie"...
mam taky problem mam ist na blic volala ma kamoska a kamos ze nech idem s nimi na blic ale strasne sa bojim ze mi na to pridu rodicia a nechcem pred nimi vyzerat ze sa bojim co mam robit??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A dnes si robim volno ja
no a vcera v ramci 1.aprila sme zdrhli prec.
a dnes zas kedze sme mali pisat pisomku na ktoru sa samozrejme nikto neucil..no to bude veru pestro teraz
Odblicoval som si 2x dvojku zo správania. Bolo toho fakt dosť, ale neoplatí sa to. Zbytočné starosti.