2.zase ma švácnu do vane, resp. vylejú na mňa kýbel vody (minimálne)
3.strieskajú ma korbáčmi
4.voľno v robote aj tak mať nebudem
5.určite nás príde pozrieť super teta z KE, ktorá sa ma vkuse vypytuje, či mám priateľa a keď poviem, že nie, tak ma A) začne ľutovať, začne mi hovoriť, že už mám vek na vydaj, že jej dcéry sú už povydávané C) začne sa ma pýtať, prečo ma nechal ten, s ktorým som bola naposledy
6. Zase sa schlascem na veľkonočnej "diskotke" u nás v dedine (nie preto, že by som chcela, ale z číreho zúfalstva pri pohľade na to, ako lacno sa správajú naše k*rvičky z dediny
záver znie- jasné, že sa teším, neviem sa dočkať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.facebook.com/event.php?eid=1...
2.zase ma švácnu do vane, resp. vylejú na mňa kýbel vody (minimálne)
3.strieskajú ma korbáčmi
4.voľno v robote aj tak mať nebudem
5.určite nás príde pozrieť super teta z KE, ktorá sa ma vkuse vypytuje, či mám priateľa a keď poviem, že nie, tak ma A) začne ľutovať, začne mi hovoriť, že už mám vek na vydaj, že jej dcéry sú už povydávané C) začne sa ma pýtať, prečo ma nechal ten, s ktorým som bola naposledy
6. Zase sa schlascem na veľkonočnej "diskotke" u nás v dedine (nie preto, že by som chcela, ale z číreho zúfalstva pri pohľade na to, ako lacno sa správajú naše k*rvičky z dediny
záver znie- jasné, že sa teším, neviem sa dočkať...