skoro ma zrazilo auto.. neskore privezenie do nemocnice so slepakom lebo mi nikto neveril.. skoro som niekolko krat spachala samovrazdu ale vzdy som si to rozmyslela..
skoro otrava cokoladou ked som bol maly a podla doktorov som bol na nu alergicky, tak cez Vianoce si na mna nedali pozor a uz som sa napchaval cokoladovymi ozdobami zo stromceka ...potom ako obycajne zrazka s autom, a ked som bol mensi tak som sa skoro zadusil s citronom ktory som sa pokusal prehltnut a uviazol mi v krku a na bicykli par krat skoro, a tento koncorocny vylet kedy sme zliezali po privalovom dazdi naozaj strmý svah
Raz na bicykli som sa nepozrel cez cestu a prechádzal som keď tamaď išla biela dodávka. Keď ten vodič videl, ako som išiel cez cestu, chcel prejsť po ľavej strane, to som si akurát všimol dodávku, otáčal som sa tak tá dodávka sa snažila vrátiť naspäť na druhú stranu. A keď prešla okolo mňa tak sa mi šuchla o členok a pedál. Mal som šťastie vyvrtla mi len členok a nikto z rodiny nevie okrem toho, že som si vyvrtol členok nič. @metius je svedkom toho.
a raz sa mi stalo ze som stal na jednom mieste a potom som si spomenul ze musim este niekde ist tak som z toho miesta odisiel a asi 5 minut na to do toho miesta vrazila dodavka a zrujnovala 3 auta
Áno, mal som zopár krát fakt že šťastie Nechce sa mi tu teraz vypisovať, že čo všetko sa mi stalo, už som to ráz písal do podobnej témy, dá sa to tu nájsť
Keď sme sa mali vraciať z Tuniska, lietadlo už sa rozbiehalo, keď zrazu zastalo a pilot nám oznámil, že si všimol, že jedne motor je nefunkčný (predstavte si, že niekde vo vzduchu by to ten druhý nevydržal a skapal by) a tak sme o pár hodín šli iným lietadlom.
Potom keď sme boli v Grécku, tak (ešte som bol fakt malý slight_smile: som bol taký nadšený z mora, že som si úplne zabudol koleso na plávanie, rozbehol som sa do vody a keď som sa začal topiť, až vtedy som si to uvedomil našťastie sa mi nejak podarilo dostať sa naspäť
Ked som bola mala tak ma skoro zrazilo auto, rodicia vykladali nakup z auta a ja som im utiekla a asi 20 cm pri mne to auto zastalo, zaroven ma otec strhol z cesty takze zijem A potom este raz som sa zrazila na bicykli s dalsim ciklystom, to bolo tiez strasne a smiesne zaroven lebo som tam cakala na chalana co sa mi pacil a on tam prisiel a ja od krvi som tam lozila po styroch a hladala slnecne okuliare a nic som nevedela lebo som mala otras mozgu a ked som prisla domov mi uplne sibalo som pozerala do zrkadla a plakala od bolesti a smiala sa zaroven a tak ma radsej odvieli do nemocnice A este taka krvava som bola aj v pizzerii ked som cakala na auto
raz ma nabralo auto, ked som bola na korculiach. to je asi tak vsetko. vlastne nie. raz, ked som bola na biku, ale to si uz velmi nepamatam, bola som este krpec.
a ak sa k tomu da pripisat aj to, ze mi hrozila strasna smrt dopichanim od babkinho rozzureneho kohuta.
trikrát ma s mamou skoro zrazila električka popritom, ako sme sa hádali.. srandou je, že to nebolo v jeden deň a že to bolo stále na tom istom mieste
a potom si už len spomínam na autonehodu, čo sme mali pred dvoma rokmi v Maďarsku.. skrátka, otec bol nepozorný a pozeral sa mimo, v tom zrazu uvidel auto tesne pred nami a nechcel doňho nabúrať zozadu, tak stiahol volant do protismeru ( nevyjadrujem sa ) .. mohli sme byť radi, že oproti nič nešlo, keďže vtedy bola špička a bol to hlavný ťah Slovensko - Maďarsko .. takže sme preleteli priekopu, z ľavej strany takmer nabrali strom, z pravej skoro most, z ktorého trčali oceľové tyče.. kebyže ideme troška viac doprava, prepichne mi to mamu a brata..a tak sme skončili v kukuričnom poli s úplne rozbitou prednou nápravou vďakabohu sa nám nič nestalo..teda, ja som si len dva dni necítila ruku a mala som prepichnutú patu..
mala som asi 10, 11 keď som stála v bránke a futbalka mi plnou parou narazila do ksichtu, ale nič sa mi nestalo, len pár dní som si poležala na očnom na terase lebo oko som mala ako paradajku... farbou aj veľkosťou.
S ocinom sme minulú, či predminulú zimu pristáli s autom na strome, vlastne v priekope, ale na strome.
zhruba pred mesiacom ma v Blave nabralo auto
a vynechám trojhodinovú operáciu srdca...
jaaj... ale spomeniem ako mi pred zhruba dvomi rokmi, či trochu viac zlomil nohu s kovovou tyčou jeden skurvený nemčúr pri bitke v jednom pajzli v Nemecku... stačilo toľko, nie?
keď vedúcej poviem, že nemôžem prísť na brigádu, vtedy mám vždy namále... takže párkrát do mesiaca môj život visí na vlásku, prípadne cez školský rok keď triednej nedonesiem ospravedlnenku o 12:00 ale 12:02 !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a ked som bola mala som sa skoro utopila
skoro ma zrazilo auto.. neskore privezenie do nemocnice so slepakom lebo mi nikto neveril.. skoro som niekolko krat spachala samovrazdu ale vzdy som si to rozmyslela..
vlak
autobus
je mi fajn
- ked som dostala otravu krvi
- pri viacerych astmatickych zachvatoch...
a raz sa mi stalo ze som stal na jednom mieste a potom som si spomenul ze musim este niekde ist tak som z toho miesta odisiel a asi 5 minut na to do toho miesta vrazila dodavka a zrujnovala 3 auta
Potom keď sme boli v Grécku, tak (ešte som bol fakt malý slight_smile: som bol taký nadšený z mora, že som si úplne zabudol koleso na plávanie, rozbehol som sa do vody a keď som sa začal topiť, až vtedy som si to uvedomil našťastie sa mi nejak podarilo dostať sa naspäť
Párkrát som sa dusila cukríkom.
Raz som si na lakti odtrhla nejakú chrastičku, čo asi nebola chrastička, a skoro hodinu som nemohla zastaviť krvácanie.
pár krát ma skoro zrazilo auto a raz som takmer vbehol pod električku
a raz pri operácii so slepákom
a ak sa k tomu da pripisat aj to, ze mi hrozila strasna smrt dopichanim od babkinho rozzureneho kohuta.
a potom si už len spomínam na autonehodu, čo sme mali pred dvoma rokmi v Maďarsku.. skrátka, otec bol nepozorný a pozeral sa mimo, v tom zrazu uvidel auto tesne pred nami a nechcel doňho nabúrať zozadu, tak stiahol volant do protismeru ( nevyjadrujem sa ) .. mohli sme byť radi, že oproti nič nešlo, keďže vtedy bola špička a bol to hlavný ťah Slovensko - Maďarsko .. takže sme preleteli priekopu, z ľavej strany takmer nabrali strom, z pravej skoro most, z ktorého trčali oceľové tyče.. kebyže ideme troška viac doprava, prepichne mi to mamu a brata..a tak sme skončili v kukuričnom poli s úplne rozbitou prednou nápravou vďakabohu sa nám nič nestalo..teda, ja som si len dva dni necítila ruku a mala som prepichnutú patu..
S ocinom sme minulú, či predminulú zimu pristáli s autom na strome, vlastne v priekope, ale na strome.
zhruba pred mesiacom ma v Blave nabralo auto
a vynechám trojhodinovú operáciu srdca...
jaaj... ale spomeniem ako mi pred zhruba dvomi rokmi, či trochu viac zlomil nohu s kovovou tyčou jeden skurvený nemčúr pri bitke v jednom pajzli v Nemecku... stačilo toľko, nie?
Janík veď som ti tieto príhody už opisovala ešte... dávnejšie sklerotik
@bluepanter... neboj Janík, už mám nové príhody