moje staršie blogy mi prišli práveže lepšie aj keď všetky blogy mám už zmazané ale dajú sa stále nájsť a keď som si ich nedávno čítal, fakt mi prišli lepšie, škoda, že sa k tomu neviem nejak dostať, nechápem kam som vtedy chodil na také veci a ešte o nich písal
kazdym dnom sa tvoja mysel meni, ci uz k lepsiemu, alebo k horsiemu. Kazdopadne sa citis stale rozumnejsia co je zapricinene tym, ze sa stale ucis a to co by si vcera spravila jednak, zajtra spravis inak. To je zivot.
no už som ich kopu zmazala, a každým dňom mi pripadajú dalšie a dalšie ako hlúpe. Ale už si ich tam nechávam a z času na čas čítam. A občas aj zmažem..
najstaršie sú hlúpe, ale predsa ich nechávam, je to ako nejaká stopa, dôkaz toho, že som sa aspoň trochu pohla. niektoré staršie mi občas prídu lepšie, niektoré nie. a málokedy niečo mažem, už len kvôli tomu, čo som písala ako prvé. a ak niečo zmažem, väčšinou v ten deň, ako to pridám, príp. pár dni po. ale naozaj minimálne a väčšinou pri výlevoch - splní účel a nie je dôvod nechávať o tom dlhodobo záznam.
ale mám problém čítať svoje veci a robím to iba v špeciálnych prípadoch.
niekedy, hlavne ak sú tam zásadné pravopisné chyby, už som aj veľa blogov "povymazoval" a tie ostatné nechcem editovať, lebo chcem zachovať ich autenticitu. Navyše je zábavné čítať svoje staršie veci a niekedy s údivom sledovať, čo to vtedy zo mňa vyšlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale zase take spred par rokov mozno by mi pripadali.
poviedkové sú... väčšinou nie vyslovene zlé, ale možno by si zaslúžili trocha editácie
ale mám problém čítať svoje veci a robím to iba v špeciálnych prípadoch.
Ale nebudem klamať, niektoré sa mi zdajú už trápne