Sorry ale takíto sú najlepší fakt, dojebe sa sem, zaregistruje sa ani nevie vlastne načo ale hneď má v sekunde husté reči
Môžem hádať? Do 24 hodín čakám zmysluplné fórum od teba, nie je to náhodou tak, že ho môžeš založiť, keď postneš 10 príspevkov? Takže preto toľký (ne)záujem
Tak uz som ich tu zopar urobil..ale zmysluplne podla teba asi nebudu Ide o to ze mna napriklad nudia taketo diskusie a preto tu vypisujem taketo kktiny..
@h8uTak uz som ich tu zopar urobil..ale zmysluplne podla teba asi nebudu.. Ide o to ze mna napriklad nudia taketo diskusie a preto tu vypisujem taketo kktiny..
@h8u nic si z neho nerob , mna tu otravuju sven,matinho777,semhamforas a zvykol som si zistil som ze nema sancu hadat sa... staci ignorovat , problem je ze vtedy zacnu este viac do teba rypat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Presne, tiež si neprajem, aby niekto videl čo robím, komentujem, píšem atď ale žiaľ, nemôžem tomu zabrániť... Myslím, že by sa to dosť hodilo
@tomas ?
a vraj sa to robí, ale kedy to nakoniec bude, nik netuší... podľa mňa si ešte dlho počkáme
lubia by si to zelali sa mi zda ze tam taky nazor prevladal
Sorry ale takíto sú najlepší fakt, dojebe sa sem, zaregistruje sa ani nevie vlastne načo ale hneď má v sekunde husté reči
Môžem hádať? Do 24 hodín čakám zmysluplné fórum od teba, nie je to náhodou tak, že ho môžeš založiť, keď postneš 10 príspevkov? Takže preto toľký (ne)záujem