Chrapete a ludia sa na vas stazuju, v noci cukaju ustami, ci do vas chodia neustale stuchat a vas to otravuje? Alebo chrape niekto vam blizky a vam to lezie na nervy a nemozete kvoli tomu spavat? Ako to riesite? Naposledy som pocula o akejsi posteli, k
ja som zazila chrapanie 6-rocneho dievcatka, ale to bola sila, kazdy chrapajuci stary chlap by sa mohol schovat...vsetkych pobudila, tak sme ju prehadzovali, prenasali, budili a ona nic
@5 To vazne? ja neviem, bola som dva tyzdne mimo a vo vyhladavani som nasla len diskusiu ktora sa vobec netykala rad Inak ja si myslim, ze to moze byt aj tym, ze su prazdniny a proste na dovolenkach a tak sa bezne stava ze ludia, z ktorych povedzme jeden chrape su nuteni spat v jednej miestnosti, zatial co doma je mozne sa tomu vyhnut
ale ked som bol maly a spal som v jednej miestnosti s babkou, tak to bol horor. v noci som sa zobudil na pilenie dreva a do rana som uz nedokazal zaspat.. uz som aj myslel, ze sa to skoncilo, ked odrazu zas CHRRRRRRRRR .. och
Ja už som zažila hádam všetky druhy chrápania: jemné odfukovanie, detské chrápenie, motorová píla a operný spev (to je, keď dotyčný zo seba vytiahne tie najvyššie tóny).
Riešenia sú štuple do uší pre všetkých dookola, otočiť chrápajúceho na bok (najčastejšie ľudia chrápu na chrbte), voňavé silice na vankúš, plastická operácia...
Moj otec strasne chrape a mna najviac fascinuje, ze ked uz to proste ide do neviem akeho maximalneho maxima, tak to zobudi aj jeho sameho ja nemozem z toho ale tak aspon je potom chvilku ticho
@17 no to teda je minule som už ani neviem čo pozerala a dedo prestal chrápať... potom šla taká napínavá pasáž a dedo zase začal, ja som myslela, že ma vystre, jak som sa mykla
aj mne by sa zišli tie štuple, ešteže tento rok s nami nejde na dovolenku baba, lebo to by som zase spala len 3 hodky denne - keď by sa konečne o tej šiestej zobudila
tatko strasne chrape...ale keby pocujete mojho psa ako ten chrape..oh moj boze to asneda v tedy.... to je uplne ako keby clovek chrape... ale netrva to tak dlho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zevraj tenisovu lopticku nasit na chrbat pzama, ale moc tomu neverim
alebo odist do inej miestonosti
ale ked som bol maly a spal som v jednej miestnosti s babkou, tak to bol horor. v noci som sa zobudil na pilenie dreva a do rana som uz nedokazal zaspat.. uz som aj myslel, ze sa to skoncilo, ked odrazu zas CHRRRRRRRRR .. och
Riešenia sú štuple do uší pre všetkých dookola, otočiť chrápajúceho na bok (najčastejšie ľudia chrápu na chrbte), voňavé silice na vankúš, plastická operácia...
...alebo najjednoduchšie riešenie je zvyknúť si
ale vazne, ona ma uz svoje roky...
neviete kde sa daju kupit stuple do usi??? zisli by sami
@20 V lekarni