Začínam boj proti pseudo-blogom. Nebude to len nemilosrdné vulgárne komenty, vyhrážanie vyhodením alebo podobné veci ktoré nikdy nikomu písať tieto blbosti nezabránia. Chcem tvrdý protest. Podporte boj proti pseudo-blogom. Môj/náš prvý plán je uverejniť p
Jeden dôležitý oznam. Asi sme sa veľmi nepochopili. O siedmej večer resp. po obede. Fakt sa ospravedlňujem za takú časovú vadu, ale mám tak nastavený mobil a chcel som aby to bolo niekedy o tomto čase. Takže ešte raz hovorím, ZAJTRA o 19:00.
Jeden dôležitý oznam. Asi sme sa veľmi nepochopili. O siedmej večer resp. po obede. Fakt sa ospravedlňujem za takú časovú vadu, ale mám tak nastavený mobil a chcel som aby to bolo niekedy o tomto čase. Takže ešte raz hovorím, ZAJTRA o 19:00.
bobi, čo to do teba vošlo? si zaspal dobu? vieš koľko užívateľov tu malo podobné chúťky? lenže si si asi nevšimol že tie podľa teba nezmyselné blogy sa na birdzi už dáavno mažú ak si si nevšimol lebo JA saom tu dosť často, a môžem z čistým svedomím povedať že som už pekne dlhú dobu nenarazil na blog ktorý nieje blogom, a keď aj bol zmazaný!
Takže ZAJTRA o 7:00 každý skopírujte pravidlá do blogu a uverejnite. S názvom BOJ PROTI PSEUDOBLOGOM.
hej lenže takto zbytočne vytlačíš ostatné blogy, a je mi jedno že to potom zmažeš, keď chceš nejako pomôcť tak to pastni každému kto podľa teba taký blog skopíruje alebo napíše
btw, ja si myslím že sa tu tie blogy celkom doooosť mažú ale zas je otázka priorít, čo kto považuje za blog. už tu nevidno (až tak častp blogy "áááááá zjedol som zelenú ponožku", namiesto toho sú to kvetnato opísané strhujúce nevernding story vyspelých ímou 12-tiek. každú vekovú kategóriu zaujíma dačo iné
nesuhlasim. ak sa nestihne vymazat jeden, dva, tak ta to hadam nezabije. ale naco zahlcovat stranku desiatkami blogov s pravidlami? vsimnu si to akurat tak ti, co citaju blogy pravidelne a vedia, co je dobre, no tym to vysvetlovat netreba. pseudoblogy vsak budu aj nadalej pisat ti, co nevedia, o com blogovanie je, su tu prvy (druhy, treti, strvty...) raz, alebo si to nevsimnu.
sorry ale blbosť to je podľa mňa, lebo to posunie aj ostatné blogy a môžu byť naozaj dobré, takže by to nebolo fér, tak im tie zásady napíš ako koment, keď chceš, ale toto nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aj ked mi to nevadi (alebo skor som si to nevsimol), ale tak podporim
A ešte odkaz pre Adminov, nemažte to, OK ?? Je to asi jediný veľký protest na BIRDZi.
VSAK CITAJTE OMG!!!
TO NIEJE RANO!!!
btw, vlasnte,hej, co je myslene pod psedudoblogom? ako si 12ka vylieva srdce alebo nieco skopirovane??
tu treba podla mna najskor ujasnit pojem "pseudoblog" a potom sa hrnut do protestu.
chapenzi?
hej lenže takto zbytočne vytlačíš ostatné blogy, a je mi jedno že to potom zmažeš, keď chceš nejako pomôcť tak to pastni každému kto podľa teba taký blog skopíruje alebo napíše
7.00 p.m. alebo a.m.???
btw, ja si myslím že sa tu tie blogy celkom doooosť mažú ale zas je otázka priorít, čo kto považuje za blog. už tu nevidno (až tak častp blogy "áááááá zjedol som zelenú ponožku", namiesto toho sú to kvetnato opísané strhujúce nevernding story vyspelých ímou 12-tiek. každú vekovú kategóriu zaujíma dačo iné
nevidim nijaku ucinnost v tomto kroku
inak som dlho nečítala pseodoblogy