bojim sa ze som tehotna nechcem byt proste citim sa nato nepripravena pomoc robili sme to bez ochrany a mala som par dni po menstruacii ale bojim sa ved jezisi to neni dobre fakt s abojim ja viem ze test to isti ale ja si ho kupit nejdem lebo amm vel
môžeš si to namýšľať, môžeš mať nejaké príznaky...kamka mi vravela že ak si tehotná tak je tovj moč tmavší a pení....ale ten test to naozaj istí...nemôže ti ho kúpiť priateľ?
tak nech ti kamaratka alebo kto kupi ten test a ked budes a nechces to decko si kupis tu tabletku ci co a uz nebudes tehotna.. sice je to drahe tusim..
nepíš o takých veciach, druhí sa vyžívajú v tvojom nešťastí, píšu úbohé tuctové komenty, nechápem, ako také niečo môže niekto písať o sebe, ani z maximálneho smrtiaceho zúfalstva by som neukázala svetu svoje zúfalstvo, to je u mňa jak prirodzený pud
nebud mala, mas 19 a dost dovodov preco nepanikarit a zachovat sa rozumne a zodpovedne... to je vazne argument, ze sa radsej zabijes, akoby si si mala ist kupit tehotensky test, boze...
Keď si bola dosť dospelá na sex bez ochrany, prečo nie si dosť dospelá na to, aby si riešila túto situáciu?
A prečo si každý myslí že niečo nezvláda? Človek má väčšie možnosti než si sám o sebe myslí, prečo sa ľudia niekedy nepokúsite najskôr niečo urobiť a až potom tvrdiť že to nedokážete?
Je bolestivé ísť si kúpiť test? Aspoň by si vedela či vôbec máš dôvod takto panikáriť...
Ako bolo povedane. Tvoja chyba, nemala si byt tak blba... Ked uz ta napadla taka blbost/prepadli ste nahlej vasni a sukali ste bez ochrany faajn ale co je tazke na tom, sa rano zobrat a ist kupit tabletku po??? Toto mi uz niekto konecne vysvetlite. Sa bojite? A ked budete rodicomhovorit, ze ste boli sprosti sukali bez ochrany a teraz budete mat decko, toho sa uz nebojite?
Co si si navarila to si aj zjedz. Makaj kupit test a ked si tehotna tak mozes zacat setrtit na potrat a/alebo pripravit sa na vysvetlovanie...
ahojte, som tehotna v 6-7 tyzdni a asi pred dvoma tyzdnami, ked som to este nevedela som vypila asi pol litra vina a mierne sa pripila... mam to dako riesit, ci to bude mat dake nasledky, alebo sa mam na to vykaslat a nehystercit... pili ste aj vy pocas tehotenstva? a mate zdrave dieta?
ved sa neboj vsetko bude v poriadku a ked si nahodou naozaj v tom tak si naprv premysli ci naozaj chces dieta apozri si videa o umelom potrate lebo mat vlastne diete a vobec mat nieco take malicke prisebe tak to je to najkrajsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
si normálna?
máš 19, preboha.
a ked sa bojis kupit test tak aspon kukni ne nejaku taku stranku kde si mozes vypocitat plodne dni
nebud mala, mas 19 a dost dovodov preco nepanikarit a zachovat sa rozumne a zodpovedne... to je vazne argument, ze sa radsej zabijes, akoby si si mala ist kupit tehotensky test, boze...
A prečo si každý myslí že niečo nezvláda? Človek má väčšie možnosti než si sám o sebe myslí, prečo sa ľudia niekedy nepokúsite najskôr niečo urobiť a až potom tvrdiť že to nedokážete?
Je bolestivé ísť si kúpiť test? Aspoň by si vedela či vôbec máš dôvod takto panikáriť...
Ale súhlasím s @9
Co si si navarila to si aj zjedz. Makaj kupit test a ked si tehotna tak mozes zacat setrtit na potrat a/alebo pripravit sa na vysvetlovanie...
jooooj a nebudte k nej takíí zlíí nektorííí