v poslednej dobe mám taký problém. A chcel by som poznať váš názor. Mal by podla vás človek bojovať, za niečo na čom mu záleží? za "lasku" napriklad, za nejaku osobu, ktoru zatial až tak dobre nepozna? Budem trošku konkretnejší. Ked má chal
no urcite by mal mal by tej babe povedat vsetky nedostatky toho druheho napr. ze fajci pije atd. a tak nenapadne poveadt tie svoje klady a ukazat sa v peknom svetle
kiklop presne toto som chcel pocut ..takze..dakujem
a mozno sa to tyka mna..mozno nie...zaujimaju ma aj vseobecne obkeci..aky maju ludia na to nazor...lebo mozno to niektori ludia odcudzuju...ze tym clovek rozbije vztah...a ze je hajzel
lenze ja nikoho do nicoho nenutim ..ja len bojujem svoj boj..dotycna mi musi pomoct zvitazit..takze.. kazdy si vyvodi svoje
myslim si, ze ak je clovek zalubeny do dakej osobky a ta uz ma tu svoju "polovicku", tak by sa mal staihnut. Ale bojovot za lasko ako ju hladat aby ju nasiel ano. Ale nie aby znicil niekomu vstah a potom si myslel, ze ta ho potom bude chciet. To mi pripada moc sebecke.
ako uz niekto spominal, nemal by si sa niekomu inemu miesat do vztahu...jedna vec ze ked mas odozvu tak dobre, ale aj tak tomu jej chalanovi tomu bude asi pekne nahovno...
ako by si sa citil ty kebyze ti niekto prebere dievca ?
No, ak sa maju radi a su spolu stastni, tak sa im do toho nemiesaj. Ako by si sa citil ty, kebyze spolu chodite, mate sa radi, a niekto by o nu silu mocou bojoval? Nebolo by to prijemne ani jej, ani tebe.
hej..ale nezvalujte to na mna ..vo vseobecnosti poprosim ...a dakujem za nazory...mam nad cim rozmyslat ..popri filme ...inac ratatoille je celkom fajn rozpravka
a co ty nato, ze ta baba ma strach ze ci to myslis vazne??ci to neskusas na vsetky baby a ci to nebudes robit aj ked budes s nou poza jej chrbat, napriklad na pokeci s inymi babami???
tak nie je jedina kto ma strach...ja sa zobudzam so strachom kazdy den...ako sa so mnou osud zase zahra
....
a samozrejme..nikdy nevies ako to ten druhy mysli...ale...risk je zisk..ja som bol uz tiez par krat podvedeny ..a skusam to dalej..neviem jej nic zarucit..nic slubit, to je pravda..
ale padlo tu vela prispevkov..ze jej nemam pokazit stastny vztah..a ja ich asi posluchnem...ukazal som jej ze tu som a viac zatial robit nemozem ..alebo mi nieco poradis?
rada??? trpezlivost ruze prinasa... ked sa ti zda ze ti nieco opatovala, tak treba pockat, mozno potrebuje cas...mozno sa ani nerozhodne pre teba, ktovie, mozno hej, ved vies laska je k....
nj..mas pravdu ...tak ja idem cakat..a kratit si chvilu filmom..este mam kusok nedopozerany...musim si najst taketo zabavky..lebo ocividne to nemam ani ja lahke
Bobomir tak to naserie vždy...ktovie že ako sa zatvári on keď mu začne niekto iný baliť holku...je to fakt blbé a keď máš pocit bezmocnosti alebo keď začneš bojovať nevieš čo je horšie či bojovať alebo mat pocit bezmocnosti
No, možno sa ti môj názor nebude páčiť, ale ja si myslím, že pokiaľ má priateľa tak by sa mal stiahnuť. Veď ako spieva aj Elan: "Jedenáste prikázanie lásku nezabiješ. Tretí pri dvoch býva diabol..."
Ako by sa tebe páčilo keby si s niekym bol a nejaká tretia osoba by sa snažila vám váš vzťah prekaziť?
Ale keby to dievča bolo "voľné" tak vtedy treba určite bojovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
na specificku otazku je vždy speceficka odpoved,,a tu ti tuna nikdo nepove,, max. ak neake tie vseobecne keci, a aby si nepoveda,, dam aj je jeden:
žijes len raz,,preto bojuj!!! tvoje len to čo si sam vezmes,,,
a mozno sa to tyka mna..mozno nie...zaujimaju ma aj vseobecne obkeci..aky maju ludia na to nazor...lebo mozno to niektori ludia odcudzuju...ze tym clovek rozbije vztah...a ze je hajzel
lenze ja nikoho do nicoho nenutim ..ja len bojujem svoj boj..dotycna mi musi pomoct zvitazit..takze.. kazdy si vyvodi svoje
keby v tom bol chalan sam..tak nie je co riesit...ale ide o to..ze ma odozvu
ako by si sa citil ty kebyze ti niekto prebere dievca ?
Akú by si mal istotu že by to neurobila aj tebe?Že by sa nenašiel niekto lepší ako ty?
Stačí ukázať že ty si ten lepší ako ten aktuálny. Ale nie bojovať!
tak nie je jedina kto ma strach...ja sa zobudzam so strachom kazdy den...ako sa so mnou osud zase zahra
....
a samozrejme..nikdy nevies ako to ten druhy mysli...ale...risk je zisk..ja som bol uz tiez par krat podvedeny ..a skusam to dalej..neviem jej nic zarucit..nic slubit, to je pravda..
ale padlo tu vela prispevkov..ze jej nemam pokazit stastny vztah..a ja ich asi posluchnem...ukazal som jej ze tu som a viac zatial robit nemozem ..alebo mi nieco poradis?
pre nu to urcite nie je lahke...
a poviem, ti že ma to riadne sralo..
ja som ich chcel vytrieskať všetkých, poslať do puče a nech sa starajú o svoje..
čím dalej ma to sralo tým viac som prehrával..a tak to dopadlo..
rozmysli si poriadne,,čo tým dosiahneš
to isté som sa pýtal aj tej mojej...
a aj tých debilov...
a boli ticho ked mali odpovedať
Ako by sa tebe páčilo keby si s niekym bol a nejaká tretia osoba by sa snažila vám váš vzťah prekaziť?
Ale keby to dievča bolo "voľné" tak vtedy treba určite bojovať.