ale za urcitych okolnosti aj hej vlastne (malo pripadov).
napriklad ak by niekto v nejakej (neplanovanej) situacii potreboval pouzit auto a nemohol, pretoze bol opity, tak to by som mu uznal.
Ze proste caka, ze uz bude len doma a pije a ja mu zavolam "prid po mna na aute" a povie, ze nemoze, lebo je opity, tak pohoda
V takom prípade ako píše @3 určite áno, ale nie že niekto urobí niečo zlé a potom to ospravedlní len tým, že bol opitý a teraz šicko v poradku. Ked opitý spôsobíš nehodu, tiež sa alkohol neberie ako nejaká poľahčujúca okolnosť, tiež policajti nepovedia: ,,Jaaj vy ste pil? Tak to potom nič, chodte pokojne domov".
Chlast je svina a moze z teba spravit niekoho uplne ineho a hlavne ak si na tom psychicky zle a myslis si ze ti pomoze sa odreagovat, zapadnut a neviem co vsetko no obcas to sice funguje ale aj tak je to vsetko len klam a neviem vlastne trepem mimo temy lebo ani neviem odpovedat
Takto, je to pre mňa vysvetlenie, ale nie ospravedlnenie.
Pokiaľ mi ten človek nejak ublížil, tak opitý, neopity, ma sa ospravedlniť.
Chápem, že alkohol mení úsudok a tak ďalej, jednoducho som schopná prijať to, že to nebolo urobené schválne, ale ospravedlniť sa treba.
viem to uplne pochopit, vyhovorka to je sice nap*cu... ono, ked vies, co to s tebou robi, tak naco pijes?
ja to mam tak, ze po prekroceni urcitej hranice si prestanem pamatat(ale ze uplne) a sice pridem po svojich a zobudim sa doma, ale kua neviem co sa dialo medzitym a co ma k tomu viedlo! a preto nepijem nad istu hranicu
Plus vo vela situaciach to povazujem za polahcujucu okolnost, ale nie za vyhovorku. Ak sa napr s niekym pohadam na akcii a on mi na druhy den napise, ze ho to mrzi a ze triezvy by to neurobil tak budem nasrana menej, nez keby na mna navrieskal za triezveho stavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
napriklad ak by niekto v nejakej (neplanovanej) situacii potreboval pouzit auto a nemohol, pretoze bol opity, tak to by som mu uznal.
Ze proste caka, ze uz bude len doma a pije a ja mu zavolam "prid po mna na aute" a povie, ze nemoze, lebo je opity, tak pohoda
Pokiaľ mi ten človek nejak ublížil, tak opitý, neopity, ma sa ospravedlniť.
Chápem, že alkohol mení úsudok a tak ďalej, jednoducho som schopná prijať to, že to nebolo urobené schválne, ale ospravedlniť sa treba.
poznám dosť takých ľudí
ja to mam tak, ze po prekroceni urcitej hranice si prestanem pamatat(ale ze uplne) a sice pridem po svojich a zobudim sa doma, ale kua neviem co sa dialo medzitym a co ma k tomu viedlo! a preto nepijem nad istu hranicu
- Prečo je táto dopravná značka v našom byte?
- Lebo som bol opitý.
Toto nie je OK:
- Prečo bola tá kurva v našom byte?
- Lebo som bol opitý.
Plus vo vela situaciach to povazujem za polahcujucu okolnost, ale nie za vyhovorku. Ak sa napr s niekym pohadam na akcii a on mi na druhy den napise, ze ho to mrzi a ze triezvy by to neurobil tak budem nasrana menej, nez keby na mna navrieskal za triezveho stavu.