Aj tak by som nevidela, keby si ju pozrel niekto, kto na birdzi nie je zaregistrovaný, to mi prekáža viac a ak si pozrie niekto z zaregistrovaných, tak mi je to jedno.
ja by som to prial z toho dovodu, ze by som vedel, ze danu osobu som musel niecim zaujat, aby si na mna klikola a venovala svoj cas citanim si zakladnych info o mne
ja tu funkciu neznasam..a pri tom webky a profily si pozeram casto..aj len tak z nudy a roznych ludi, kde pri niektorych nepotrebujem aby vedeli ze som si ju pozrela 5-krat za sebou
Niee, . . . niekedy mam pocit, ze sa ludia snazia preniest funkcie z inych stranok. Ale ako to bude vyzerat? Ako na facebooku, booome ci pokeci ? Mam vo zvyku len tak suflikovat cez webky uzivatel tam-uzivatel hentam. Ako to bude vyzerat? Nekonecne zoznamy ludi, ktory zabludili na moju webku napr. len preto, lebo suflikovali
JE MI ÚPLNE JEDNO, KTO SI POZERÁ MôJ PROFIL. Na Facebooku teraz letí taká skupina, ktorá vraj pozná spôsob, ako zistiť kto si pozerá tvoj profil. Je to fake, no aj tak sa k tomu hlásia tisíce ľudí. A ja si kladiem otázku, prečo? Čo je také dôležité na tom, že si niekto pozre vašu webku? Zmení to niečo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Len tak zo zaujímavosti by som vedel, kto na mňa klikol.
pozri pridam foto niekto mi tam napise koment alebo ts s otazkou ci niecim... a viem kto to pozrel.. nepotrebujem vediet kto NAHODOU ZABLUDIL kumne...
a koho navstevujem ja? vsetkych ktori odomna maju TS alebo take nahodne potom
@tomas nepamatam si to
"Klikol na mňa štyrikrát za sebou, je do mňa??"
Nie, ďakujem.
To mám brať ako urážku alebo lichôtku?
Ale veríš tomu, že už som začala rozmýšľať nad tým, jak by som ťa pozerala? Asi by som spravila iný nick, alebo ak by sa dalo by som chodila odhlásená
@ojam
a to s tým ojamom
nemóžem!
A celkovo dneska nemožem z teba
Akože kebyže napíšem nick @sasdfkqlwdf a kliknem na to, ukáže sa mi hento čo pri @hejtj ú ? ... Idem skúsiť