postreleny vzduchovkou sa tiez rata? este som raz schytal taky kopanec do hlavy,ze mi prerazilo kozu pod perou,az mi bolo vidno zub nastastie to bola len taka mala dierka(akurat na pierc )
@flyleaf na tréningu sme raz cvičili s nožmi a jeden chlapík si doniesol normálny (obyčajne používame drevené). A ja som cvičil s takým iným a proste nejako sme si ho vypožičali. Potom sa mi to pri technike nejako šmyklo a on mi chcel ukázať, že naozaj sa mi to šmyklo a proste jak sa on trhol, tak som sa trhol aj ja. Ale nakoniec to dobre dopadlo, že mi len trochu rozrezal peru....myslím, že z toho mal väčší šok ako ja
raz som si kupovala na račku bagetu, dobehol tam taký chlap s krvácajúcou nohou, že ho postrelili a potrebuje kapesník, zobral im kopu servítok a jak akčne prišiel, tak ak odišiel. tak som tam len tak stála s tou bagetou, a nechápavo hľadela... a nie, nikdy sa mi nič také (vďakabohu) nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nie , iba sa pýtam
mne zas v ruke vybuchla mína HAHAHA
a čo ste s ním spravili?
...ale nie, bojové umenie robím
No mňa by do cirkusu zobrali maximálne vďaka výzoru
Alebo pratať defekáty po zviratkách...čo by ma možno aj chvíľu bavilo, ak by som sa ich mohol chytať (zvierat, pochopiteľne)
A po tej istej nohe mi prešlo auto...o pár rokov neskôr
Ale ináč znie to strašne brutálne, ale nebol som kvôli tomu v nemocnici a ani som nemal nič zlomené (teda pri týchto príležitostiach)
tak u nás na tréningu sa stali hneď tri -
1) tréner spravil jednému kamarátovi špirálovú zlomeninu oboch kostí predlaktia naraz.
2) týpek napikoval na podlahu a zlomil si kľúčnu kosť
3) neviem presne, čo sa stalo tu, len viem, že si vykĺbil rameno (tá story, čo sa diala potom, je strašne krutá a zároveň vtipná)