Ahojte baby,chcela by som sa vás opýtať.Už pár dní pociťujem bolesti v podbrušku.Sú to bolesti ako keby som mala menštruáciu,ale tá nikde, myslela som si, že ju dostanem minulý týždeň,ale už mešká 4-5dní - mrcha ...dnes som si robila aj tehotenský test
@1 , @2 - viem, že do fóra môže prispievať KTO CHCE ..ale ja som oslovila dievčatá, pretože stým majú viac skúseností, tak nabudúce vás poprosím, svoje názory si nechajte pre seba! a držte huby .. prípadne udržte svoje prsty pred ťukaním na klávesnicu a neprispievajte ..nie som na to zvedavá a podobné príspevky sú už otrepané
riešim/pýtam sa tu na celkom normálne veci, neriešim tu, či som tehotná z orálneho sexu .. " xixi" trapáci
No ja si myslim ze keby sa jedna o zapal bolest by bola niecim sprevadzana, skor si myslim, že je to bližiacou sa M. 90 percent testov nezachyti tak skoro hl. hormonu, je to len marketingovy tah, keďže sa opladnone vajco uhniezduje 5-7 dni a až nasledne sa vylucuje hormon, ktory stale nemusi byt zachytitelny, kedze sa najskor vylucuje do krvi a az potom do mocu. Takže 5 dni po styku je velmi mala sanca na spravny vyledok.
mozno ti pridu kramy coskoro mne sa tiez par krat stalo, ze som mala take tie moje ,,predkramove bolesti" nejakych 5 dni skor ako prisli kramy, a bezne to mam 1-2 dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
riešim/pýtam sa tu na celkom normálne veci, neriešim tu, či som tehotná z orálneho sexu .. " xixi" trapáci
A @8