Čo môže byť príčinou bolestí pri srdci? Veď predsa ani nefajčím, nepijem, nikde som sa ani neudrel, nespadol som, prechladnúť som nemal kde tak prečo ma to tak bolí a predovšetkým čo ma tam môže bolieť? Raz som už s týmto bol na kardio a ubezpečili ma, že
@Joker75 tiež na mňa raz prišiel deň, kedy ma strašne začalo pichať pri srdci, pri každom nádychu, potom už aj vtedy, keď som sa nehýbala ani...ale môže to byť spôsobené hocičím, častokrát aj stresom a nedostatkom tekutín
Mna bolelo v hrudniku iba kvoli tomu ze som nala zle drzanie tela, fyzicky namahavu robotu v kombinacii so slabymi rukami a smykla sa mi klucna kost a ta mi tlacila na nejake cievy a tym padom ma bolelo v hrudniku.. vyriesila to jedna navsteva u fyzioterapeuticky
tá bolesť ma doslova núti držať sa až pod pazuchou. mám pritom pocit akokeby sa mi pri samotnom srdcovom svale niečo akoby zlievalo. neviem či mám zobrať Ibalgin alebo Paralen alebo niečo iné proti bolesti ale viem, že spať už zrejme nebudem.
vraj, že keby by to bol infarkt tak by som cítil bolesť v strede hrudníka a nie tam kde ju cítim, ďalej by mi mohli napríklad trpnúť prsty, atď.
Mne sa to tiež v poslednú dobu deje, ale ja viem, že je to u mňa preto, že v poslednú dobu mám úplne zlé držanie tela, hlavne chrbticu mám nerovnú, v škole dlho sedím v zlej polohe, na priváte sedím tiež blbo, v posteli som povykrúcaná a nemám rovno krk...
Podľa mňa to bude spinálny problém. Nedá sa s istotou povedať, že príčinou je chrbtica. Problém sa môže týkať tiež nervov ktoré v okolí chrbtici sú, alebo taktiež môžeš mať preťažený sval všetko spôsobené nesprávnym držaním tela. Choď s tým za doktorkou odborníčkou, ona ti poradí nejaké spinálne cvičenia + ťa napíše na odborné vyšetrenie a neskôr možno na rehabilitácie. Nepodceňuj to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vraj, že keby by to bol infarkt tak by som cítil bolesť v strede hrudníka a nie tam kde ju cítim, ďalej by mi mohli napríklad trpnúť prsty, atď.