Ahojte, mám partnera už asi dva mesiace a obaja máme ten istý problém. Vždy keď jeden do druhého vnikáme, tak nás to bolí. Používame lubrikačný gel, snažíme sa byť nežný no nepomáha to. Vždy nás to oboch dosť bolí a je to nepríjemné.
@johny33 tak ono je to dosť...neprirodzený spôsob uspokojovania, obaja budete mať počase s vylužovaním, pretože si poškodíte zvierač, na starobu sa budete dosrávať, ale tak chápem, že ako homosexuálny pár veľa iných možností, resp. dier asi nemáte, doktorovi asi sotva môžete ísť, tak sa buď skúste porozprávať s inými pármi, ako na to idú oni, alebo si to vyhľadajte na nete,alebo skúšajte
@purenarcissism z druhej. toto ma nikdy nebralo. ale na birdzi urcite najdes kopec ludi co s tym skusenosti maju aj ked sa tvaria ako 115% heteraci...a tagovat ich netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ked ani to nie, napis @admin on ma urcite skusenosti dostatok
@johny33 tak ono je to dosť...neprirodzený spôsob uspokojovania, obaja budete mať počase s vylužovaním, pretože si poškodíte zvierač, na starobu sa budete dosrávať, ale tak chápem, že ako homosexuálny pár veľa iných možností, resp. dier asi nemáte, doktorovi asi sotva môžete ísť, tak sa buď skúste porozprávať s inými pármi, ako na to idú oni, alebo si to vyhľadajte na nete,alebo skúšajte
@purenarcissism z druhej. toto ma nikdy nebralo. ale na birdzi urcite najdes kopec ludi co s tym skusenosti maju aj ked sa tvaria ako 115% heteraci...a tagovat ich netreba
@johny33 inak zajkousko je tu vykričaný gay, teda hovorí to o sebe, možno on poôže
@whisper kto tomu vymyslel názov (ach)