Chcem, aby ste si toto prečítali najprv celé a neodcudzovali to hneď po prvej vete... Takže: V jednom anime sa raz jednalo o toto: Napíšete o polnoci na webstránku meno, koho chcete poslať do pekla. A zjaví sa dievča z pekla, podá Vám bábiku a povie,že ke
No tak ale zatial by nikto nikoho neposlal! No ale poznám ľudí na nete, čo boli tak pohltení, že tu stránku aj na webe hľadali a rozprávali, že by tam hned niekoho poslali... Ale niekedy aj za takú somarinu...
ne, do pekla by som rozhodne nikoho neposlala. a ak by to bol ten clovek taky poradny svina - charakter, ze by si o nico koledoval, tak poznam daleho horsie sposoby, nez peklo
Do pekla by som rozhodne nikoho neposielal ... nech by ten dotyčný ublížil akokoľvek !!! A máme si predsa navzájom odpúšťať !!! Takže ... do pekla NEVER !!! @rowdy - nemusí to tak každopádne byť - a už určite nie keď by to len chcel urobiť , aj keď už len to je zlé !!! Ale keby to aj urobil ale potom to úprimne a z celého srdca oľutoval tak mu je umožnené " zrušenie " toho hriechu !!! Toľko k tomuto zatiaľ z mojej strany !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
jst kddng
tú rozprávku asi poznám
Ale naozaj Keby som už bol na 100 percent presvedčený že existuje nebo a peklo tak by som to tu s ním nejak pretrpel
Jj, je to z Hell Girl
@pumaamravec
V reinkarnáciu verím aj ja