už som spala hocikde takže myslím že vana je už to najmenej ... najlepšie bolo keď som prespala 2/3 výtvarných hodín čo sme mali po sebe a potom som všetko za tú jednu hodinu musela dobehnúť
+pridávam názor kamaráta: "vo vani? preboha, prečo vo vani? to len vo filmoch spia ľudia vo vani, lebo to je najsprostejšie miesto jaké im môže napadnúť"
Prečo by som spala vo vani, keď na zemi budem menej dolámaná? Samozrejme, keby zem bola plná neodstrániteľných pichliačov alebo by z nej bola láva, tak by vyhrala vaňa, ale potom vyvstáva otázka: Ako by som sa do tej vane vlastne dostala?
myslim ze aj ano ale musel by som tam nahadzat vela vankusov, paplonov a podobnych makkych blbosti lebo je to trvrde jak svina a este niecim zapchat tu hlavicu lebo by som stale myslel nad tym ze na mna zacne tiect voda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
skoda,ze nemame vanu a tak rad by som sa vyclupkal
Pod vlivom som sa raz uz vo vani vyspal
Za triezva by sa to asi tiez dalo, ale urcite s nejakym postelnym pradlom aspon...
..ale dobrovolne si nedám vziať pohodlie O.o