Cawte chcem savás spýtať že mám taký malý problém...že ked idem do partnerky strčiť svoj penis tak ma to bolí a nejdeto uplne alelen do nejakej polky..a ziadny problem neni zo vsrusenim partnerky alebo mna..sme obaja dostatocne vzruseny...uz bola aj velmi
No dajme tomu ze tento problem vyriesi urolog alebo vymena partnerky..aj ja som mal jednu bivalu a mohol som donej ist len tak dopolky bola proste usia ako mala byt stym asi nic nenarobis ....a ked som bol v nej cely tak ju to bolelo tak sakramentsky ze ma vlastne snou ani sex nebavil skor taky horor
@6 no kukni kedze im to v postely nebude klapat teda ak je problem ze partnerka je pri uzka on mooc hruby tak neviem ako dlho by im aj taky vstah vydrzal...ano vstah je o laske ale aj o sexe neviem ci by sa ti pacilo namahat sa stale a dufat ze teras to bolet nebude atd.
@8 hm krepo ale je to v podstate pravda ty to ako vies inac napisat???....je to vymena partnerou.....a kazdy ju zazije vela krat v zivote..to je zivot nevravim ze je to super ale tak to bohuzial funguje
@12 ziadny iba ak niektory si myslia ze pred manzelstvom je to hriech,aspon tak to tvrdi nasa suseda a inak on pisal ze to boli jeho a ze len tyzden tak podla mna treba zajst za urologom a zatial nikoho nemenit,ved partnerka je v pohode,a este pise ze sa spravi za inutu a predtym ten problem nemal takze to nebude partnerkou myslim ale nejakym novym problemom hmm?
odpustím si reakciu na predchádzajúce komenty, lebo keby som vyjadrila sa k zaručene konfliktným témam ako predmanželský sex a striedanie partnerov, tak sa nájde niekto, koho istotne urazím...
@21 ide o to, že ak poviem že som/nie som za predmanželský sex, tak sa niekto urazí, že som proti nemu. Možno nie práve ľudia, čo sa tu vyjadrili, ale nejakí iní. Ak sa vyjadrím k striedaniu partnerov z dôvodu problémov v sexe, tak sa zase niekto naštve, že nemám rovnaký názor ako on/ona...
Radšej teda nič na to nevravím a komentujem len chalanov problém. (Možno je to alibistické, ale účinné.)
Nevravím, že o problémoch nediskutujem, ale keď chce niekto počuť názory na predmanželský sex alebo inú tému, nech založí diskusiu. V niekoľkých diskusiách som reagovala na komenty iných, ale boli z toho len "hádky" a ja sa nerada hádam
@29 nie som proti. Každý nech sa stará o svoj život. Keby som ja bola proti predmanželskému sexu, tak už som zrejme nejakú tú chvíľu vydatá alebo stále panna. Obe veci by boli dosť smutné :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tak to bohužiaľ funguje?
Pred 100 rokmi to tak nefungovalo, bolo to podľa teba vtedy lepšie?
A inak by si nebola za predmanželský sex?
Aký rozumný dôvod je vôbec na to, aby sa praktizoval sex až v manželstve?
@12 bola by som za predmanželský sex.Podľa mňa žiadny...
a inak neviem ti pomoct,iba ze chod k doktorovi
Nemôžem povedať nič iné ako to, že zdieľam tento postoj ...
Súhlasím, podľa mňa je sex až v manželstve svojim spôsobom chorý výmysel
No to už sme pri kresťanstve a to radšej nepočúvať tie výmysly a manipulatívne príkazy rôznych pánov, čo si myslia, že stelesňujú boha
Radšej byť oslobodený od falošných povinností a nenechať sa obmedzovať
@Richard Spýtal si sa aj jej, či ju to nebolí?
Prečo by malo byť nutné urazenie, ak by šlo len o diskusiu na danú tému?
Radšej teda nič na to nevravím a komentujem len chalanov problém. (Možno je to alibistické, ale účinné.)
To je vždy "účinné" o "problémoch" nehovoriť a nediskutovať ...
A smiem sa ťa napriek tomu spýtať prečo to tak je?
Ak sa k tomu nechceš vyjadrovať tu, tak by som uvítal keby si mi to aspoň napísala do tajnej pošty či čo to je ...
Nevravím, že o problémoch nediskutujem, ale keď chce niekto počuť názory na predmanželský sex alebo inú tému, nech založí diskusiu. V niekoľkých diskusiách som reagovala na komenty iných, ale boli z toho len "hádky" a ja sa nerada hádam