Mno mam jeden dotas...Chcem sa spitat ze ci to prvy krat boli...Mam kamoski ktore to nebolelo aj bolelo.je pravda ze ked si baba casto prstuje tak ju ti potom menej boli???
Ty kokos to uz co je. Dpc decko si este pod zakonom, co ty chces jebat? Mozno ze sa ti uz pica rozlepila a fyzicky si pripravena ale psichycky urcite nie a hlavne znasat pripadne nasledky. A vies co? Bodaj ta to bolelo..
Suzinka: bolí to jak sviňa ludia bežne kapú po tisícoch pri prvom pohlavnom styku
Inak kričte na ňu že nie je psychicky pripravená, do toho....hlavne že v iných diskusiach nadávate na ludí ktorí nevedia čo kúpiť frajerom na narodky, a argumentujete svoje nadávanie tým že ich nepoznáte, ale zrazu 14 ročné dievča čo chce jebať poznáte po psychickej stránke dokonale....tlieskam vám ludia,tlieskam..
jak sa tomu hovorí??...počkajte, už to mám na jazyku...aha, už viem, serete si do huby
Rorushenka: ano, bude to ine... o dost. mozno nie o rok alebo o dva ale. mozno hej..
co sa dievca nahli? za to ze sa nejakemu mlademu zapaluju lytka a v predorgazmickom stave jej vykokta "ze ju asi miluje", tak hor sa hej sa do toho, vyuzit ze je leto aby potom v 9.rocniku ZS bolo o com rozpravat prvy skolsky den..
a vobec, pre mna za mna, nech si kazdy "je.e" kedy sa mu chce, ked v 14, tak nad tym pokrutim hlavou a svet ide dalej...
Miska1987 povedz mi aky je rozdiel medzi tym ked baba jebe v 14.tich alebo 15.tich...podla mna je to to iste v oboch pripadoch a je to skoro...ale kazdy tu pise ze pockaj aspon rok!!!nechapem aky je v tom rozdiel..14 ci 15...je to len vek...
rorushenka-ale ona sa chysta precitaj si prvych par prispevkov..okrem toho ma 14!!! este pod zakonom to moze mat problemy aj jej nabijak z toho...mne je jedno nech si robi co chce ale v 14tich pripravena nie je lebo to je len decko...a rok spravi dost vela...predpokladam ze za par dni tu zalozi diskusiu ze to robili bez kondomu ale ze sa do nej nespravil ci moze byt tehotna!
No ja ani neviem ako sa mi ta blanka pretrhla, bola to mozno stotina sekundy, ziadne take ze bolest alebo co. Ked mas perfektneho chalana, ktory je pozorny, nezny, mysli na to, co je prijemne tebe a podla toho sa riadi, nemas sa coho bat.
si zvedava a je to na mieste.prosim ťa nerob to teraz možno to jednoducho chceš ale nie si schopna inač rozmyšlať .ke&´d budeš staršia budeš to lutovať.vieš chlapci maju radšej vadšinou panny ktore možu učiť ako na to.sex to nie je iba akt ale ma to byť ako prejav odovzdanosti z lasky k svojemu partnerovi.inač z toho nebudeš mať nič iba hlupe vykonanie toho aktu a dovidenia.bez citu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1. pred niekolkymi dnami tu bola taka ista diskusia,ale zrejme je tu niekto lemravy kuknut si o par diskusii spät !
2. Boli to? Bolet moze hocico .. aj kopanec do hlavy ... ..
3. Predtym nez zalozis nejaku diskusiu ( ale namahu si robit nemusis ,lebo furt sa tu spomina to iste.... ) nauc sa aspon troska pisat !!
4. A najmenej 10 x si precitaj tieto vsetky body !!
Inak kričte na ňu že nie je psychicky pripravená, do toho....hlavne že v iných diskusiach nadávate na ludí ktorí nevedia čo kúpiť frajerom na narodky, a argumentujete svoje nadávanie tým že ich nepoznáte, ale zrazu 14 ročné dievča čo chce jebať poznáte po psychickej stránke dokonale....tlieskam vám ludia,tlieskam..
jak sa tomu hovorí??...počkajte, už to mám na jazyku...aha, už viem, serete si do huby
co sa dievca nahli? za to ze sa nejakemu mlademu zapaluju lytka a v predorgazmickom stave jej vykokta "ze ju asi miluje", tak hor sa hej sa do toho, vyuzit ze je leto aby potom v 9.rocniku ZS bolo o com rozpravat prvy skolsky den..
a vobec, pre mna za mna, nech si kazdy "je.e" kedy sa mu chce, ked v 14, tak nad tym pokrutim hlavou a svet ide dalej...