mno mam taky dost vazny probleem ((po tom,co ma priatel prstoval(nic ma vtedy nebolelo,bolo to dobreee)noo napuchli mi maleee pysky a boloo too doost neprijemneee,bolelo to ((asi po 4 dnoch pysky odpuchli,noo aj thak ma to ece staale straasne boli ((aa
odla mna taketo veci treba hnes riesit u lekara - mozno ze sa ti to zda trapne alebo nieco - ale lekar vie najlepsie posudit rozsah - najlepsie by bolo ist ku lekarovy - pretoze pripady pri ktorych sa clovek pokusa uzdravit doma vacsinou nedopadnu dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak ta nieco boli .... pal k doktorvi a to sa aj rymuje
Lekar je na to, aby ti pomohl, dal lieky atd..
Ja by som sla..co ak je to nieco zavazne?..
Ak by to bol zapal, zapaly spôsobuju (nie vsetky ..nechcem ta strasit) aj neplodnost
inak neviem ake ma hygienicke navyky ale pred tym nech si umyje ruky normalka. umyje..nie preplachne vodou.
Bude to asi najlepsie, ja na tvojom mieste idem k doktorovi aj s priatelom aby vedel co v tom je aj on a aby sa ti to uz viac krat nestalo