Ahoj vtáci, chcem zavítať do tohoto spanilého mesta s občanom neslovenského pôvodu a chcela som sa spýtať kde, ideálne v oblasti starého mesta, majú reprezentatívnu pizzu v reprezentatívnom prostedí.. alebo skratka nejaké dobré jedenie
plus môžte dodať nejaké vaše triky, tipy, rady a námety kam ísť.. a ako je to teraz vôbec s hradom? je tam niečo? je to otvorené? oplatí sa tam ísť aj v zime?
ja som rozmýšľala, že by sme sa išli najesť do ,, U zeleného stromu'' na Obchodnej, ale akože ja som tam nikdy nebola ale zdá sa mi to reprezentatívne.. je tam pekne a varia dobre? alebo máte nejaké lepšie nápady?
ja neviem, chcela som ísť do urban house na koláč a tak , nie žeby som bola najväčší hipster ale chcelo by to aj niečo slané a ja som zatiaľ v BA ešte nemala dobrú pizzu na reprezentatívnom mieste a neviem aké je to u zeleného stromu , nikdy som tam nebola, len som si myslela, žeby to mohlo byť ok
v zelenom strome si daj menu, dobre sa najes a usetris pizzu ako menu by som si nedavala, lebo oni to robia naraz a dostanes bud studenu alebo taku divnu. pizza mi inak chuti celkom u zemana (co mas od stromu par krokov inym smerom).
v nasom spanilom meste by som si isla sadnut na kavu do caffe4u na obchodnej (paradna kava - oni si ju sami prazia, super ceny a maju tam aj bratislavske rozky ). na hrad sa chod pozriet, ak mas cas, zevraj su tam aj nejake vianocne trhy ci co.. inak v meste sa da chodit a kukat
@hypnos ja som v zelenom strome nikdy nebola, dobre zelený strom je odpad, už ma tu toľko za to neničte .. no a očividne v BA ani žiadna dobrá pizza nie je , tak zvážim ten burger
U Kubistu varia mega, ale cena nie je najnižšia. Z burgerov za mňa jednoznačne Regal burger, ktorý je pri Redute. V meste máš aj Pizzu Mizzu, ktorá je na Tobrúckej, ale tam je priestor dosť stiesnený, každopádne kedysi to bola jedna z najlepších pizzeriek. Myslím, že hrad by mal byť otvorený aj v zime a vstupné sa platí.
Zeleny strom? Velke NIE, to je fakt odpad medzi restikami a vobec to nie je snobizmus ani nic podobne, jedlo a obsluha su tam strasne a to sa o tom podniku vie uz roky. Nepodporuj debilne prevadzky
@naturalis ďakujem za tip! beriem do úvahy
pizzu mizzu mám hrozne rada, ale tam na tobruckej to vyzerá zvnútra také škaredšie či ani nie? a nebýva to tam také ľudoprázdne?
u toho kubistu to vyzerá fakt super aj prostredie aj jedlo , veľmi reprezentatívne! ale nerobia tam pizzu a neviem čo by sme si dali
čo odporúčaš?
tiež som za burger v BeAbout, keď už A je to blízko nábrežia Dunaja a Starého mosta vysvieteného farebne- tam sa tiež môžete ísť predtým/potom prejsť, ak chceš mať pekný výhľad na mesto... Pizza Mizza mi osobne nechutí, takže ti radšej nechcem radiť, kam ísť na pizzu. V Urban House je pekne a tiež tam varia, aj keď je to všetko dosť drahé, ale z tých hipsta podnikov je to jeden z mojich obľúbených. A keď niečo slovenské, tak spomínaný Divný Janko alebo Bratislavský meštiansky pivovar - sú dva, jeden na Drevenej a druhý na Dunajskej ulici. Alebo ešte reštaurácia Flagship.
Ja osobne hrad nemám veľmi rada, akože pekne sa naň pozerá zdola, ale keď by som si mala vybrať, tak radšej zájdem hore na Slavín.
@hellium ďakujem aj tebe za tipy! zoberiem do úvahy! keď hovoríš, že Starý most je pekne vysvietený, tak to by bol super nápad ísť sa tadiaľ prejsť
a rozmýšľala som, že či radšej Slavín alebo hrad alebo aj oboje.. len všetko je tak ďalej od seba, nie že mu odpadnú nohy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale poradit moc neviem, pizzu papam u Turka v kebabarni jedine
ale neviem či to je zrovna reprezentatívne..
a s tým hradom, neviete?
v nasom spanilom meste by som si isla sadnut na kavu do caffe4u na obchodnej (paradna kava - oni si ju sami prazia, super ceny a maju tam aj bratislavske rozky ). na hrad sa chod pozriet, ak mas cas, zevraj su tam aj nejake vianocne trhy ci co.. inak v meste sa da chodit a kukat
Roxor burger bude urcite skvela volba!
najlepsia pizza je v don quijote blizko pri zastavke pionierska
pizzu mizzu mám hrozne rada, ale tam na tobruckej to vyzerá zvnútra také škaredšie či ani nie? a nebýva to tam také ľudoprázdne?
u toho kubistu to vyzerá fakt super aj prostredie aj jedlo , veľmi reprezentatívne! ale nerobia tam pizzu a neviem čo by sme si dali
čo odporúčaš?
Ja osobne hrad nemám veľmi rada, akože pekne sa naň pozerá zdola, ale keď by som si mala vybrať, tak radšej zájdem hore na Slavín.
a rozmýšľala som, že či radšej Slavín alebo hrad alebo aj oboje.. len všetko je tak ďalej od seba, nie že mu odpadnú nohy.