chystam sa na prazdniny do Blavy, co sa oplati vidiet? nechcem ziadne historicke pamiatky, skor nieco zaujimave,napr. paintball,strelnica nieco taketo ..lano park, zoo ..
Zoo ? ..Asi najkvalitnejšie zoo v BA sú Eurovea a Aupark ... Strelníc moc teda nepoznám ... Ale do tých dvoch zoo čo som spomenul si kľudne môžeš ísť zastrielať na tie zvieratká tupé čo tam sú ...
@mm47 Áno...Ľudí jak najebaných .. Kam sa človek pozrie tam vidí nejakú tu pipenku typickú so psom v ruke, šiltovkára pózerského, emáča, 15ročné "nirvaňáčky" a greendejáčky, boháčov čo si tam chodia kávičkovať...a takáto háveď ktorú ja v obľube nemám ... Niekomu možno nevadia a majú iný, úplne odlišný názor..Ok neberiem..ja len vravím ten svoj, poburujúci
Nie je to pre mňa to pravé orechové a preto som tak ľahkovážne prirovnal k zoo a ponúkol možnosť zastrielať si tam tejto mladej slečne ktorá založila toto fórum ...Iba pre svoj dobrý pocit...Raz za čas si človek potrebuje niečo spičovať alebo zosmiešniť...Aspoň teda ja určite... Zrovna som mal takú náladu tak som to využil ...
@lenuli Ale nie, však, prepána... Čo Ty vieš, čo to je za dievča? Psíka môže mať každý a keď potrebuješ postrážiť garsonku, jasne, že je lepšie zvoliť menšie plemeno, než priamo Vlkodava a ten muž, to mohol byť pokojne jej dedko . Vravím, netreba odsudzovať podľa prvého dojmu!
kua na ten lasertag som uz davnejsie chcel ist, .. ako bolo spominane: actionpark, zoo atd. pridam este volejbal na Kuchajde ak budes mat ludi, chod na korcule na hradzu, koncertov byva tona kadetade, kulturnejsie vyzitie v KC Dunaj a potom
www.actionland.sk - kyvadlovy skok z Lafranconi, paintball na swat military ihrisku v cunove, jazda na segway, obrnenom transporteri, bugine v offroad drahach v Petrzalke, Cunove, alebo Zorbing (v guli ist dole kopcom) atd.
@flussica no ved prave, ja sa snazim neodsudzovat, aj ked sem tam mi nejaka ta ustipacna poznamka ci myslienka jednoducho neujde, ale je pravda ze cloveka s civavou a zlatozuby(i?)m dedkom odsudis lahsie ako bez nich
@pershing363 presne ako píše topanocka boli tu už témy pri ktorých sa spomenula blava namiesto Bratislavy a to si mal vidieť tie reakcie bratislavákov nechápem veď je to slangové pomenovanie Bratislavy to je jak keď sa rómovia hnevajú keď im povieš cigáni ale z mojích úst iné ako cigán/cigáni ešte nevyšlo síce hej degeš/degeši
sedlaci z vychodu sa pretekaju kolko krat stacia ctrl v? ..inak vobec mi to pomenovanie nevadi, len mi vadia ludia, ktori nadavaju na toto mesto a ludi v nom a pritom o tom vedia tak velke hovno z toho co im susedky v dedine porozpravali ..peace
To uz ktory mentalny pripad sa uraza na slovo Blava? Ja som sa tu narodil a budem tu ocividne este par rokov hnit, ale nech si jej kazdy hovori ako chce, je mi to jedno. Ako povedal @ravn5 , auparkove devy vladnu a ostatni BLAVAci, my fandime Medzevu.
@ao precital si si co som napisala vobec?..ved vravim, ze mi to nejak extra nevadi, to bola reakcia na dvoch vychodniarov, ktori tu spamuju s umyslom nas Bratislavcanov rozculit alebo co
@ao v pohode, akoze mna nebavia tiez stale tie rozbroje, ale ma to vytaca a ak chce niekto nadavat na Bratislavu, ked tu v zivote nebyval, alebo este horsie je z nejakej dediny, pride si sem zarabat a stale nadava, tak mi je aj jedno, ze pouzijem oslovenie sedlaci..a musis uznat ze ked niekto napise "zmysluplny" komentar k tomuto foru o tom, ze no nech sa Blavaci buria a kopiruje tu skratku Blava, tak je to fakt trapne..a pre mna je to sedlak (nie kvoli tomu z akeho velkeho mesta je ale kvoli tomu ako sa sprava )
Ten kto sa narodil v Bratislave sa vacsinou len pozera ... pozera, pretoze ...
"Ľudí jak najebaných .. Kam sa človek pozrie tam vidí nejakú tu pipenku typickú so psom v ruke, šiltovkára pózerského, emáča, 15ročné "nirvaňáčky" a greendejáčky, boháčov čo si tam chodia kávičkovať...a"
... a bla, bla, bla ... na vecer, na vikend, na prazdniny, na tyzdnovky, ci mesiace ... sa toto vsetko nalozi do aut a prostriedkov hromadnej dopravy a odcestuje domov ... prec z Bratislavy. A ta mensia cast co sa tu uz zabyvala obhajuje Bratislavu rovnakoagresivne, ako Bratislavu ich krajania agresivne hania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Lano park taky mini mas za Auparkom ale aj v action parku v Cunove
@ravn5 tebe musi dobre jebat na tu hlavu
Musím ťa podporiť ked picháš do osieho hniezda
Nie je to pre mňa to pravé orechové a preto som tak ľahkovážne prirovnal k zoo a ponúkol možnosť zastrielať si tam tejto mladej slečne ktorá založila toto fórum ...Iba pre svoj dobrý pocit...Raz za čas si človek potrebuje niečo spičovať alebo zosmiešniť...Aspoň teda ja určite... Zrovna som mal takú náladu tak som to využil ...
» www.actionpark.sk/...
(blee)
www.actionland.sk - kyvadlovy skok z Lafranconi, paintball na swat military ihrisku v cunove, jazda na segway, obrnenom transporteri, bugine v offroad drahach v Petrzalke, Cunove, alebo Zorbing (v guli ist dole kopcom) atd.
Mam znamych z CR ktori tiez hovoria Blava a to rozhodne nie su vychodniari
Kosice nie su o nic viac dedina ako Bratislava.
A vela z tych nafukancov v Bratislave su prave vychodniari, ktori "prisli do sveta" spod mamkinej sukne a odrazu su majstri sveta.
(nevztahuj ten prispevok uplne seba, len som sa chytil toho tvojho a pisal skor obecne)
"Ľudí jak najebaných .. Kam sa človek pozrie tam vidí nejakú tu pipenku typickú so psom v ruke, šiltovkára pózerského, emáča, 15ročné "nirvaňáčky" a greendejáčky, boháčov čo si tam chodia kávičkovať...a"
... a bla, bla, bla ... na vecer, na vikend, na prazdniny, na tyzdnovky, ci mesiace ... sa toto vsetko nalozi do aut a prostriedkov hromadnej dopravy a odcestuje domov ... prec z Bratislavy. A ta mensia cast co sa tu uz zabyvala obhajuje Bratislavu rovnakoagresivne, ako Bratislavu ich krajania agresivne hania.
Blava ... » sk.wikipedia.org/wiki/Blava... ... tymto pozdravujem vsetkych od TRVY az po SICE