nebudem robiť zbytočne opletačky okolo toho, jednoducho sťahujem sa do BA a musím si tým pádom zmeniť aj školu. Chodím na gymko, čiže rád by som vás, najmä Bratislavčanov, poprosil, aby ste mi napísali vaše osobne postrehy, názory, m
kedysi kolovalo, že naj je Bilíková a druhá Sáru, ale neviem, či to bola vôbec pravda a ak hej, podľa akých kritérií ja by som na tvojom mieste volila podľa bydliska.
hlavne nechod ku nadanym na skalicku ak sa chces nieco naucit..ale ak si chces cele roky len valat sunky a mat jednotky, odist si zo skoly kedy chces a tykat ucitelom, vrelo odporucam
Pokiaľ máš rád španielčinu, tak choď na gymnázium F.G.Lorcu Nie je to tam až také zlé, väčšina profesorov je celkom fajn. Budova síce už nie je najmladšia, ale postupne sa v triedach vynovujú tabule a nábytok. Ak tu budeš maturovať zo španielčiny, môžeš dokonca mať štátnicu, prípadne ak k tomu budeš maturovať aj z jedného prírodovedného predmetu španielčine, tak môžeš mať odbornú štátnicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To len ja tam ten opak nevidím?
Alebo Jura Hronca, aj keď mne tá škola trochu pripomína továreň, ale čo som počula od deciek, tak je celkom fajn.
Ja chodím na Ivana Horvátha. Tam sa oplatí chodiť hlavne ak máš záujem o jazyk, nakoľko tam končíš so štátnicou alebo so Sprachdiplomom.
Podľa mňa je to dnes aj tak celkom jedno, čo skončíš, všetky tie gymnáziá sú na porovnateľnej úrovni.
Po vsetkych strankach.