Chcem sa opytat, ci nema niekto skusenosti so zberom ovocia konkretne v Skotsku.... Ake je to narocne, pocasie, volny cas, zarobok a osobny nazor.... Idem tam cez znamych,t ak odrb to nebude .... Len chcem poznat aj ine nazory a skusenosti, ktore by sa zi
@rheia no mi bude luto ze prezdniny v ritke, ale vies chcem si zarobit.... na slovensku mozem driet jak kon tiez ale len za 2 ecka na hodinu ...opalit neviem ci by sa dalo, anglicke pocasie, sa bojim, ze budem musiet v dazdi zbierat .... co urcite... ale som zhava po skusenostiach
@horsiq to si fajne zarobil.... ja pocitam so zarobkom 1250- 1500... uz aj s letenkou jedlom a ubytovanim... dufam ze menej to nebude... a co na to hovoril, nadaval, ci este ce ist???
@3mm uhadol si.... ale tak to sa bude striedat kazdy den... malinami, cucoriedkami, no najlepsie budu dni ked budem v baliarni.... ty si uz bol niekde v zahranici na brigade???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Lidi lidi a čo tak sa pozrieť na pozície v rakúsku ???
Za pojebané umývanie riadu, štýlom že ho nahádžete do umývačky dostanete okolo 1000€
@somebody36 tipnem si, že ideš na jahody
A ja sa chystám neikam do anglicka len som si ešte nič nenašiel