moje známe sa zasa sťažovali... asi to nie je práca pre každého Ale v živote by som tam robiť nechcela, celkovo vo fast foodoch, to jedlo ma odpudzuje a byť pri ňom dlhodobo.. nič pre mňa.
Ja by som povedala, že to je brigada vhodna pre človeka čo nema 18rokov a potrebuje si sam pisať smeny kvoli obmedzenemu času ... Ale podla mna plat 2e na hodinu(čo je u nas v ZA) je dosť o ničom a tiež to je celkom makačka
@antifunebracka kamoška čo tam brigáduje vravela že majú jedlo za polovicu a pri viac ako 7 hodinách roboty jednu kávu zadarmo a to že je všetko, inak nemôžu jesť zadarmo
@semhamforas ja som poznal jedneho vysokoškoláka čo nepičoval na brigádu , každý jeden v mojom okolí pičuje. ( a to maju brigady že rozvoz pizze,sekretárka, telefonista atd..
On si pochválil a robim c MC.
Trošku som sa pousmial, a zamyslel nad tým faktom ...
mne to v tom mcdonalde pride v pohode z toho pohladu ze ked tam clovek pride tak vacsinou sa tam ti mladi smeju kecaju a pod sak sem tam to aj tak vyzera ked ti da polku objednavky, ale ze to tam je take uvolnenejsie a mlady kolektiv ked je super tak to moze byt super
@v3nty akože nepovedali to rovno tak. Aj zanadávali že šéf im dá robiť to a to a že ich náhaňali. Ale v celku keď sa to zrátalo tak z toho vyšlo že boli spokojný s prácou. Proste mala viac pozitív ako negatív.
@eowyyn a manazer tam dava velmi velky pozor? sak to je jake pokusenie @orfea2 jj ja viem, ja som tam bol, ked to vravela... NESKUTOCNE plytvanie jedlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ked vidim, ze ako tam makaju ako fredky, tak neviem nooo
On si pochválil a robim c MC.
Trošku som sa pousmial, a zamyslel nad tým faktom ...
dobre platená brigáda ? pár ľudí čo viem tam robili pod 2 €...
NEchápem ako by niekto mohol zobrat brigádu pod 2e...
... ale tiež sa prikláňam k tej prostitúcii...
@orfea2 jj ja viem, ja som tam bol, ked to vravela... NESKUTOCNE plytvanie jedlom