Hladám ju už všade tak to napíšem aj sem. Neviete o nejakej brigáde v BA najlepšie pre dvoch? Rozposlala som už asi milion emailov ale bud mi napíšu že ej to obsadené, že to nie je len na leto atď.. som už celkom zúfalá
ved tam v BA urcıte najdes nıeco ved netreba sedıet doma na rıtı aj keby sı robıla nejaku casnıcku len neverım ze nıc take nenajdes.... nechapem nıektorych ludı fakt
brigada v BA sa isto musi najst lebo ked je clovek priebercivy, lenivy a caka ze mu padne nieco..bohuzial v tejto pseudorepublike mate bud povolanie syn/dcera, ste sikovny a davno tu uz nieste alebo mate obrovske stastie..alebo ho nemate prave, takze pipat mrazene kurky v tescu je jedna z moznosti
@15 jj tesco, na kamennom imho budú mať voľné, toj som odtiaľ odišiel a vyzerali že im to dosť vadí a že ako posledná možnosť by som nepovedal, aj oveľa horšie brigády som zažil
vcera mi jeden chalan hovoril, ked sme sli z brigady, ze on sa tri roky v agenture (nosluš, brigadnici a pod.) neukazal a stale mu volaju a volaju, ludi nemaju,
ked sa prechadzam po BA, uz som videl minimalne 4x napis - prijimeme casnicku (aj na leto)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked sa prechadzam po BA, uz som videl minimalne 4x napis - prijimeme casnicku (aj na leto)
ak vies visual basic skus toto: » www.profesia.sk/brigady/drill-b... ...